Livet på näset.


Jag och Tina är då riktiga akrobater...=) Matchande kläder som vanligt. =) HA HA!!!


Familjen har ökats ut med två testosteronstinna herrar. Lovis tycker det är konstigt med maten i bur. Men lägger inte ner någon större energi på dem eftersom hon bara äter mat i patéform.=) Råttorna söker ny bostad, kanske hos dig? Hör av dig om du känner att du har tid och kärlek över till dessa två.Älsklingen snickrade i hop sådant fnt ställ som jag kunde hänga mitt verk på till Mässan jag stod på.


Så var det dags för årets frösättning, Tina hjälpte till. Jag sådde tomater, gurka, lavendel, dill, gräslök, lök, tagetes, pensé, solros, squash och eternell.


Min Älskade bror=)


Vi är sambos nu. Känns helt underbart. Vi är så grymma ihop.


Vill önska alla trogna läsare en riktigt mysig och skön vår. Nu har vi en lång och skön sommar framför oss med massa skoj.
Sköt och er.
Kramar.

Så sant som det är sagt.

Det finns inget ont som inte för något gott med sig.


Allt som händer har en mening.


15 sätt att förbli olycklig.

1. Förvänta dig att andra ska göra dig lycklig.
2. Skyll din olycka på andra.
3. Andvänd "Om bara" så ofta du kan när det gäller tid, pengar och vänner.
4. Jämför det du har med andra.
5. VAr alltid alvarlig.
6. Försök alltid göra andra till lags.
7. Säg aldrig nej.
8. Hjälp andra, men låt ingen hjälpa dig.
9. Betrakta dina behöv som oviktiga.
10. Om någon ger dig en komplimang, avfärda den genast.
11. Om någon kritiserar dig, förstora det.
12. Behåll alla känslor på insidan.
13. Förändras aldrig.
14. Var aldrig nöjd med något annat än absolut perfektion.
15. Tillbringa all din tid i det förflutna eller i framtiden.

Att klaga är som att sitta i en gungstol, du har något att göra men du kommer ingenstans.image40


Önskar er Glad Påsk.

image36image38


"Att alltid vara en smula barn, det är att vara verkligt vuxen"

Är det några som har barnasinnet kvar, så är det vi... =) Vilken dag detta har varit. Så mycket skratt det har varit i dag. Antar att ni förstår det.

Idioterna!

Jag och Tina bestämde oss för att ha ett ordentligt träningspass inför påsken. Allt började lite lungt sedan så spårade allt ur. =) Se att vi är sponsrade av Mora Orientering. Vi förvandlades till två stacka farliga gladiatorer. Tina (Lift the kyskåp) Cherin och Sofia (Hero of the åker) Martinsson.

 
Det gäller att ha det rätta outfiten och den rätta attityden om man ska komma någonvart inom idrotten. =)
/ IDIOTERNA

Glad påsk!

Lite Bilder


Det ska vara Lovis...

.... Lovis är min fina katt. Ni förstår inte hur speciell hon är. Hon ligger där uppe nu i sägen och har bestämt sig för att ta en sovmorgon. Min misse är inte en misse, hon är en prinsessa. Hon äter tex inte så gärna själv, vill bli klappad under måltiden, äter bara lyxmat, går inte ut vid dåligt väder, visar tydligt vilka hon gilar och inte gillar, sitter ofta med ihop med benen och stäcker på nacken i en ståtlig hållning. PÅ nätterna ska prinsessan ligga sked. Då spinner hon så högt. Hon har bestämt sig för att hon är Eriks tjej, honom fjäskar hon för och mjaoar till hela tiden, Kvällen är deras stund då ska hon ligga på hans bröst och pussa honom på örsnibbarna..Då är jag inte vatten värd i hennes ögon då finns det bara, han. Vad skulle jag göra utan min Lovis, utan henne skulle livet inte vara lika mysigt. Det ska vara Lovis...


Ska snart hoppa in i duschen och fara till Blge för att träffa Lena en snabbis.. Sedan hem och gå en promenad med Keldis och sedan till jobbet. Men först ska dagen första kaffetår avnjutas=)

I går fyllde Tina år. Var där och åt tårta och firade. Trevligt!

I helgen Träfades jag, Lisa, buske, och Erik och åt jätte god mat, Vi hade jätte skoj. Kvällen slutade på s1 och en sväng upp på bonanche. Åh.. det var så kul. Fler sådana kvällar ska det bli!

Om några få veckor komer jag och Lovis få en man i huset. Vi blir en till på denna adress. Gissa vem som ska flytta hit?  *ler* Jag har det så himla bra just nu..

För världen kanske du bara är en enda människa.... men för en männsiska kan du vara hela världen.

Har gjort några nya vackra halsband.image7