Jävla skit.

*morr*

Människor som vänder kappan efter vinden är så himla tragiska... tyvärr har jag haft några sånna i min närhet och jag är glad att jag har kommit på det...
Fy för sånna!

Är lite arg på flera saker.. Idag skulle vi åka och titta på djur.. men i går kväll fick jag så ont i halsen och kände mig helt väck så vi fick ställa in det. Mår lite bättre i dag så hockey det blir det nog=)

Sen är jag ledsen och besviken på några människor i som har gått bakom min rygg och betett sig så himla fult åt, det har med dans och musik att göra... men men.. Det blir deras problem... Mouhahaha..

Har varit på en mysig höstpromenad.. så himla mys med höst..

 Det var en mysig promenad vill jag lova..


Nu ska jag hoppa in i duschen och äta frulle....Men först ska Erik väckas... mohahahaaa!'
Ha det gott.

Järvzoo!

I morgon ska jag och Eckisen ut på tur. Vi ska åka till Järvzoooooo! Kulit. Titta på massa coola djur. Sen på kvällen ska vi, Hör nu och häpna.... Vi ska gå på Hockey! Leksand mot......ah har glömt.... Rootvälta ska spela i pausen. Är inte så mycket för hockey.. men det är älsklingen. Så följer med och visar mitt intresse!=) Hihi... Jag ser faktiskt fram i mot det, kul att göra något tillsammans med honom.   Hoppas det blir en rolig dag i morgon. Järvzoo och hockey.

Nu är jag på jobbet, blev inga fyra dagar ledigt. Jobbar extra i dag och på lördag.
Och i går var jag på en annan anorlunda arbetsintervju=) Hoppas, hoppas, hoppas jag får jobba lite där.
Har många jobb på gång.. =)
Har nog en liten släng an arbetsnarkomani.

Hostar som tusan och halsen krånglar.. Drygt.

I morse fick jag skrapa rutorna på fönstren när jag åkte till jobbet.  Nu är det höst!!! Det är så mysigt.

Hoppas ni har det bra där ute...
with love....¤

Hosta!

Hej på er.

Har haft en jätte bra helg.. Var på en super rolig 30 årsfest i Lördags. Skitgod mat och jätte trevligt sällskap och mitt humör var på topp..=)'
I går blev det inte många knop gjorda. Tog en dag med pizza framför tv.. och en prommis med Kelda. Kelda som för övrigt har varit lite sjuk=/ Stackarn. Men hon är sig lik igen..
Just nu sitter jag på jobbet och känner hur lönen bränner i plånboken.. Har redan ringt och förvanat Erik att det vankas shopping=) Vi ska åka in till stan i eftermiddag.. hi hi!

Har en fyjävla hosta.. river och sliter i bröstet på mig... ingen feber i alla fall.
Jobbar bara i morgon sen är jag ledig i fyra dagar då kan jag vila om jag blir sjuk. Men det ska jag väl inte?

Hösten är på G. Bara 11 grader ute.. Ni vet jag gillar=)

Mormen blev så cool i håret efter min make over.  En riktig pudding.

Nu ska jag virka lite... Har inget mer att gör på jobbet, men jag slutar inte för än om 1 timme... så tur att jag har pyssel med mig=)  Vilken kärring jag är... haha!

MÅ gott.
Kramar.

Rocka!

Jag har jobbat i några dagar. Har gått bra men ser fram i mot helgen väldigt mycket nu... Ska på 30-års fest. Så ska jag göra en "make over" på Mormen.... ska gå loss i hennes hår. Färga och rocka loss. Hoppas det blir snyggt. Hoppas hon blir nöjd min lilla mormor.

Har nyss varit ute och fotat lite.. Min misse är så bildskön så det finns inte. Vilken donna!!! Hon fångade en liten söt mus idag som hon var så stolt över och ville visa. Lite senare när hon skulle gå förbi den blev hon rädd för den döda lilla söta musen... Sötis!

Ser fram i mot hösten, och FROSTEN!! Gud vilka vackra kort man kan få till då.

Hörde att dom gjort om Musikvideon  lite, till min fördel också....mer dans... I LIKE!!!

Har skickat ut inbjudningar till en tjejfest, ska ha en kväll för flickor här hemma.. hoppas dom kommer och hoppas det blir roligt. En kväll med flickorna och en utgång sitter ju inte fel nu=)

Så nu är det virkning, film och soffan som gäller... och en kopp te.



Vill passa på att gratta Stefan som fyller 30 år i dag. GRATTIS!


Kram Fia

image325

Jag följer dig..

Nu är det som vanligt igen, jag jobbar och virkar. Har gjort tre nya halsband, sååå fina!!



MIn stolta lillasyster kom förbi i går, hon har ju tagit moppekort och har fått en skitsnygg eumoppe.



Har framkallat lite kort från min "nykamera" Vilken skillnad!! oj oj.. Har satt in massa kort i album sen i sommras också, och har nu både en "egovägg och ett egoalbum" Yes!!

Har jobbat tokmycket i helgen, inte så kul. Har verkligen inte gjort något annat än jobbat i helgen...

Har sytt gardiner och köpt massa limegröna saker till köket. Det är å fint. Ljus och bordstabletter och jox.




Jag saknar mamma....Hade behövt henne nu...




Scrapbooking..

 Min väns kille fyller tretio år, så jag har gjort två kort till honom. Ett som är bara från Sanna och ett som ska bli från alla oss.
Har ju så mycket papper nu att välja mellan.. har fått massor, massor av Emma. =)=) Tack!

Nu har jag börjat jobba igen och deet gick ju faktiskt bra, Hade lite jobbångest innan jobbet i går. Fyra veckors ledigt sen tillbaka, nej fy vad det kändes tungt. Men väl där så gick det bara bra!!

Längtar till fjällen igen, måste dit i höst igen!!! Jag och Erik hade planer på att åka till Jokkmokk marknad i vinter. Men verkar som allt boende redan är bokat, SURT!!! Vill dit, vill dit som tusan!!

Hade en rökfri dag i går, och ska ha en i dag med!!!

Snart är det höst. UNDERBART!! Älskar höstens vackra färger och den friska luften=) Det blir mycket fota av då.

Hoppas ni har det bra.

 V
art tog armen vägen?

Älskade vän!

I dag kom Tina förbi en sväng. Jag kände då hur mycket jag saknat henne. Från att haft henne här  varenda dag, sittandes på farstutrappen eller vid köksbordet med en kopp te till att bara prata med henne i telefon varannan dag. Det är ett stort hopp! Hon har bott i sin lägenhet i borlänge hela veckan. Så vi har inte träffas... Jag är en vanemänniska och har hon en gång suttit på trappen så SKA hon sitta där minst en gång varje dag=) Hon fattas mig när hon är i Borlänge. =(
Någon som fattas mig också är min Lisa Fisa.. (lillsystran) Vill umgås mer med henne. Flytta till Djurås babygirl!!!
Sannisen är i alla fall bara 5 minuter här i från=)

Ni är mina favvisar bitchar, I LOVE YOU!! Ni är helt enkelt bäst!

Min sommar....

.... har varit  helt perfekt.
Jag har:
* varit i Trolldalen
* Fotat MASSOR med Tina
* Varit på Peace and love
* Fyllt år
* Varit i Orsa björnpark, 2 gånger!
* Varit och fjällvandrat i grövelsjön
* Varit i Ullared!
*  Köpt en fin kamera
* Varit i Gimmen
* varit på Djurmo klack
* Jobbat i Hedemora
* Tagit hur fina bilder som helst, och väldigt, väldigt många!

Jag har haft en jätte bra och skön semester och för mig har vädret varit helt perfekt. Tycker bara det är jobbigt när det är för varmt.

 I går var jag och såg på mitt livs första orienterings tävling. Erik kom 3:a!! Det var faktiskt skoj. Blev taggad att träna mera, fast det stötte jag bort med en pizza och massa chips och dipp=(  och två filmer...Hehe.. tog nya tag i dag och har gått min 10000 steg. Bra med en stegräknare=) Har hjälp mormen och klippt gräsmattan hennes i dag. Gått med hunden och storstädat här hemma.

För övrigt så mår jag väldigt bra. Känner mig så lugn.. det är väl det man ska göra när man har semester.. Fast på torsdag börjar jag jobba igen....suck! Ska sätta fart med att göra massa koreografier också... håhå... Jag längtar faktiskt jätte mycket att komma i gång med dansen igen.. Ska bli kul.

Hoppas ni har det bra där ute..!!



P.s jag blir så glad när jag får era komentarer.

NikonD40!!!!!

Howdy!!

Jag är fortfarande en liten Fia, men jag är utrustad med en sju jävla kamera!!!!
Jippi!!!!!
Så himla skoj att ta kort nu...
Någon som vill bli fotad?

Hihihi!!!!

Smakprov kommer här...




NU SKALL DET FOTAS!!!

Gimmenbesök.

I dag har jag varit på besök i Gimmen. Har nog träffat hela Eriks släkt nu. Ni som känner mig vet hur svårt jag har för detta. Träffa familjer, vara social, vara bland "normala" människor. Att vistas i en lugn gemytlig miljö där folk faktiskt är snälla och trevliga mot varandra...
I går var vi bjudna dit också men då pallade jag inte, ändå så var det mindre människor där i går. Men allt blev så stort för mig i går och jag freakade ur. Vet att det låter skit löjligt. Men så är det. Jag har så super höga förväntningar på mig själv och jag är rädd för att inte duga och så... För mig känns det som att hoppa bungyjump för en höjdrädd.
Nåväl, jag är en liten fjant i bland.
Men i dag gick det vägen och jag njöt över att vara där=)

Så här kommer lite bilder från min trevliga kväll.





Må gott!!


Mina djur!!

Mina vackra älsklingar.=)


image288
image289

Dom är dom bästa....Lovis och Kelda.


Söndag morgon!

Sitter här med tända doftljus, vanilj och är inne på min andra kopp kaffe. Det är söndag i dag, det känns. Det är lungt och skönt.. Erik sover än...
I går jobbade jag i Hedemora, oj oj...det var sååå skönt när jag kom hem=)
Egentligen så har jag ingenting att skriva om, allt är så lugnt så lugnt nu.. Det som händer är...jag träffar Tina, dricker kaffe, träffar Sanna, sover länge och är uppe sent, jag stickar på mitt överkast, scrapar, fiskar, myser med Erik, är ute med hunden, matar Lovis, jobbar lite i Hedemora och lyssnar på musik=)
Låter det inte skönt!

VIDEON BLEV KLAR I GÅR,  musikvideon som jag är med och dansar i.

Önskar er en bra dag!
Må gott.

image285

Borta bra men hemma bäst.

Då har jag varit i ullared och shoppat. Gud vad roligt det var och så billigt!!!! Handlade för tok-mycket stålars men sen så ficka jag massor, massor, massor!!
Jag åkte dit med min trogna vapendragare Sanna och Lisa. Vi hade det så trevligt. Poppade bra musik i bilen och hade det jätte bra. Vi bodde kvar i en super mysig liten stuga på Ullareds camping. Lisa hade fixat överraskning åt oss=)
He he... vi somnade 20:30 efter en hel dag shoppande=)
Vi turades om att köra så det blev inte en drygt att åka bil så länge...
I love you girls!!!!!!!!!

image281

Foton..

Ofta skriver jag om hur mycket jag gillar att fota. Att jag och tina varit ute och fotat osv.. sedan så lägger jag bara upp tramsbilder på bloggen..... tex bilder när vi har klätt ut oss eller något annat tok=) Nu ska jag lägga upp lite fina bilder. Som jag har tagit.

LÄmna gärna en komentar vad ni tycker.

Må gott.



Fina va?