Stukad fot..

Hejhej på er!
Hoppas ni har det gott där ute=)

I går när jag var på jobbet ringde erik till mig... han brukar inte ringa mig när jag jobbar jag jag fattade på en gång att det var något knas. Han hade varit ute och sprungit i mellsta... trampat snett, och foten hade svällt upp massor.. han trodde den var av.
Han åkte till lassatettet och fick foten röntgad... han hade stäckt ut ledband och har nu en rejäl stukning. Hoppas på kryckor... stackarn.
Han tog ju nyss av gipset från handen... snacka om otur han har.


Igår kom mitt nya objektiv=) Whiiii!!!! Jag är inte riktigt nöjd men det är ju stor skillnad mot det jag redan hade... bara fattar hur det funkar så kommer jag nog få massa nytta av det..
 Inget bra kort. Men det här en bukett som står på köksbordet. Jag står långt ifrån och fotar.. så man kan få himla bra närbilder=) Ville bara visa er. Men Stativet kommer att behövas, får inte darra på handen. Tur att jag har ett sånt.

Har nyss städat garderoben..pjooo.... håller på och tvättar, ska hänga tvätten ute i dag, det lucktar så gott då=) Så har jag damsugit och plockat undan...i går bytte jag gardiner. Fia är en duktig tjej hon=)

Nu ska vi åka till kupolen och inhandla värktabletter. Sen Hem till Gagnef=)!!!!! Senare i dag ska jag så det sista... jag vill ha ett växthus..... paprika, tomater, gurka blir det=)

Ha en bra dag..
Nästa vecka åker jag till huvudstaden på kurs...*längtar*



Tack gode gud!

Tack gode gud för pigment=)

I går beställde jag ett till objektiv, ett macro=) Vill att det ska komma nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart. Har ont i skallen=( Men kom på att jag inte har druckit kaffe i dag så där har jag svaret på min huvudvärk....

I dag har jag haft en helt underbar dag. Så fint väder. I morse hämtade jag förlägningssladden till motorvärmaren, drog den genom huset ut på altan, där väntade min symaskin.=) Så jag har setat ute på altan och sytt hela förmiddagen, ute i solen. Och solen tar! Har fått färg..  sydde en himla fin väska.

Sedan hoppade jag in i duschen, väkte Erik och så gjorde vi oss i ordning för MUSIKAL! Det gick jätte bra bättre än jag trott=) Dom var sååååå duktiga. Så har dom en bra koreograf också...... hihi..

Det var meningen att jag skulle åka hem till gagnef och sätta på sommardäcken med tiden gick så fort så jag fixar det i morgon i stället... ....................... har nyss lackat naglarna knallröda=(

NU på kvällen har vi ätit kassler, potatisgratän, sallad, marinerade vitlöksklyftor och fetaost... Så jävla gott.

Nu sitter jag och väntar på Sanna... lite tjejsnack sitter ju aldrig fel.

Hoppas ni får en mysig lördagskväll.
En ros till er från mig.
Om korten blir så här fina med kameran jag har nu.... tänk hur fina de kommer bli med nya objektivet.
My god.

image645

Dagen i dag.

Hej på er.
Åh.. jag är så trött, ska nog krypa ner i sängen snart....*gäsp*
I morgon är det premiär med "Det blåser på månen". Hoppas allt kommer gå bra.

I förrgår var min vän jenny och henne bäbbe hit. Bäbbe kanske är att ta i men himla liten människa i alla fall.. typ några år.. Kan verkligen inget om ungar.. lite pinsamt var det när jag frågade jenny om han åt mat nu... Hahaha... det gör barn tydligen ganska fort=) Hahahaha!! Hur fan ska jag veta?

Här är mina blomster.


Ikväll har vi ätit tacos..gott.

I helgen åker sommardäcken på....

Nä... ögonen faller i hop...
Ska maila iväg lite bilder som jag tagit sen kryper jag till kojs...
Man får lägga sig tidigt på en fredagskväll.... fast man är ledig på lördagen=)

Natti..

Planterat=)!!

Japp, nu börjas det! I går sådde jag pansér det blev såååå fint! Ska så massa tomater, gurkor och paprikor också.

Om tre timmar så är min älskade Lovis hos frisören... Vetrinären ska ta bort lite tovor. Måste vara skönt för henne att få bort dom....

I dag kommer Jenny och hennes knodd på besök=) KULIT!
Jag måste hinna städa innan dess.....*stress*

Jag har inga planer inför sommaren.....har faktiskt inget planerat för mitt liv heller... mitt liv står på pause, bara jobba, sova, äta, skita.... så tråkigt..
Erik och jag gör inget, träffas aldrig.. båda jobbar heltid, jag är alltid på jobbet. Stressar för att hinna till dansen i dag i veckan...det är så mycket jag vill men som jag inte hinner. jag vill Sy och sticka, virka och fika... men jag hinner inte... och pank är jag jämt... och all ledig tid så måste jag fixa det som ska göras hemma... så försöker jag träffa min mormor och min hund någon gång i veckan...JAG KÄNNER MIG SÅÅÅ ENSAM. NEJ FY FAN!!

Helvete.

Erik gästbloggar.

Jag hatar mode!  Det hela går ut på att alla ska se likadana ut.  Fy fan! Tacka vet jag jag gröna gummistövlar, mysbyxor och en öronlappkeps. Man ska klä sig i det man själv tycker är snyggt och FRAMFÖR ALLT skönt.

Jag tackar för mig, för denna gången.

Ralfh.

Var in i går på olika sidor om hemlösa djur igår.... skulle inte ha gjort det. JAG VILL TA HAND OM ALLA!!!!! Så fina hundar och katter det finns där ute... som inte har något hem... stackare!
Det var en hund där som hette Ralfh... han var så söt så jag nästan dör!

Nästa vecka ska min Lovis till frisören (vetrinären) och klippa bort lite tovor. Matte har nog slarvat med borstningen=( Fy på mig!


 Söta! men här får jag lov att inse att såna här fixar jag inte att ta hand om=)

Vårvindar susa....

Vilket fint vårväder det är i dag.. Har varit till vackra gagnef och promenerat med min hund länge i vårsolen i dag=)

 Nu är verkligen våren på G!!!!!

 = VI.

 Mormor har gjort en sån snygg bordsprydnad.

föreställning nästa vecka.

Nästa helg har drömfrabriken föreställningar i kvarsveden. "Det blåser på månen" Heter musikalen. Och jag är koreograf!!! Hihi...
Ska ta en paus ett år eller så från dansandet. Har ju dansat (eller på senare år undervisat) konstant sen jag var 8 år. Alltid något nytt projekt på gång. Full fart.. ge mig in i saker utan att tänka mig för. Så jag har tackat nej till nästa produktion. Jobbar ju 100% nu, så jag känner att jag behöver all lediga tid jag får. KOmmer kännas konstigt att vara dansfri....

Jag har ett fotoprojekt på gång.... svartvitt.. vill du vara med?

Igår stoooorstädade vi.... luckar mumma än.

Nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig med "brun utan sol" Sätta på mig stora örhängen och skinnjackan och fara til mormor=) JAG ÄR LEDIG I DAG!

Ha en fin dag!


Jävla karlslok.....!!!

Lilla Engla är en ängel....
Mina tankar är hos hennes nära och kära...
*suck*
Vi lever i en fejkad trygghet.
Jävla gubbFan!

CONNIE TALBOT!

JAG ÄR HELT KNÄCKT!!!
VILKEN TJEJ!
HON ÄR ENDAST 7 ÅR!!
LYSSNA PÅ HENNE.
JAG ÄR HELT FÖRSTÖRD.
SÅ UNDERBAR.


Emil gillar.

image636 Emill gillar GLASS.

Kalas för eckifisen.

image627


Här är nästa veckans schema.
image634

Vänner.....goda vänner.

image625
image626

Ladies in black and white.

15 maj

Den 15 Maj ska jag ha ljusparty.

Ljusparty!

igår var jag på ett ljusparty, det var jätte kul. Det var en donna där och visade upp massa olika typer av ljus och de lucktade helt UNDERBART!!! Jag köpte ganska mycket. Bokade själv in att jag ska ha ett ljusparty hos mig. Då måste ni komma!  Jag köpte doftvax, några olkika sortes ljus.. "smultronlans och jordgubbsrabarer" Hette lukten. Ni hör väl hur gott det luktar=)

I Onsdags fyllde sambon år. Grattis till honom...

Jag vill också fylla år och få paket....

Nu ska jag städa undan, duscha, åka till gagnef.. och hem igen... Eriks mormor och morfar kommer hit lite senare.

Lovis har vart dålig... blir så rädd... Hon verkar ganska okej nu... men inte riktigt fit fore fight än.. Hon måste mår bra, när inte hon mår bra mår inte jag bra. Lovis är det bästa jag har......
, .

Ha en bra dag.
Jag är:

  Jag är en ballerina.       Jag är en Ren.  Jag är galen.

 Jag är bra på att övertala.   Jag kan vara ganska söt.   Jag kan också vara jävligt ful.   Jag är en Sambo.

Memphis...klocka!=)

image617
min ,min, MIN!!!!!
Snygg, cool, Fias.
-TACK!

I dag ska semestern läggas in!

Nu ser jag fram i mot något=)
I dag ska jag lägga in om sommarens semestern, fyra veckor!!! Tror det blir vecka 26,27,28,29...

Här är mina nya väskor/ nesisärer jag gjort.


Så två portmonäer.


Fina va?

Perfekt fiskeväder!

-Du är den vackraste här i kväll.
Kom det fram en man till mig och sa i går när jag var ut och fotade! Tänk vad glad man kan bli av en komplimang!
Whiiiiiiiiiiiiii....


I dag ska jag fiska. Ska packa i ordning grejerna så snart kaffet är urdrucket.  Kul!

Emil är bra i tassen i dag. Pjo... Det kanske bara var ett sätt från hans sida att få extra uppmärksamhet..
I går var det synd om honom, och extra synd om honom var det när han blev uppjagad i ett träd av hyrevärdens hund. Hahaha... där satt han...halt och rädd.... Kom snabbt ner igen...
I går tog han sig en drink också... Erik hade hält upp en "mistery" åt mig när jag kom hem från att fotat. Jag hade i mjök i den, gott gott. Sekunden senare stod Emil och drack ur glaset. Efter det stal han en bullpåse från bordet. Han får kriminelt tänkande när han dricker=) LOvis har i alla fall börjat acceptera han knasigeter, tur är väl det.

Jag drömmde så mycket jobbiga drömmar i natt. Känns som om det är på riktigt. FAN!
Ska passa sig.

Have  lovley day.

Fota.

Nu går jag ut och knäpper bilder... Vi ses på krogen=)
image610

My gud....

NEJ!!!!

Kom upp för en haltimme sen, står och fixar med kaffet. Båda kissorna kommer för att få mat. En vanlig morgon här. Men någon är skumt med kissen Emil, han sitter och håller upp en frambenet. När jag lockar på honom kommer han, men HAN HALTAR! Högra frambenet är märkbart svullet..
Jag blir rädd och springer in och väcker Erik som har jobbat natt.. Jag vill att han ska upp och  kolla på benet, jag måste få det bekräftat att Emil har ont...samtidigt så vill jag att Erik inte ska se något för då är det ingen fara. Nåväl, jag fick upp Erik, han var inte alls glad över att få lov att gå upp och kolla på en katt när han har ovit i två timmar efter en lång arbetsnatt. Jag brydde mig inte det minsta...ERIK MÅSTE UPP OCH TITTA!
Nåväl... han segade sig upp och jag sprang före för att visa......Han tittar och konstaterar att det är svullet och att vi får hålla lite koll under dagen/några dagar (det säger han medans han är på väg till sängen igen).... blir det inte bättre får vi ringa och höra med vetrinären...
Erik är så lugn..... raka motsatsen till mig.... För jag hade nästat redan ringt ambulansen... för min "halta Lotta". Åh stackars lilla missen.........

Nog om detta.
Vilket vackert väder det är i dag... kanske ska ta mig en morgon promenad? Nej, jag vill sy! Jag har blivit sy beroende....undrar om jag duger till att sy underkläder? Jag älskar underkläder och har MASSOR! Vissa har sko-noja, andra väsk-noja. Jag har underkläders-noja. Det läggs ut mycket pengar varje månad på underkläder. Så kanske man kan sy något cool?.

I går var jag så nyttig. Åt en toast, en halv pizza och chips... Jag ska inte äta sånt där skräp, jag måste äta riktig mat om jag ska lyckas gå upp lite i vikt, och bygga snygga muskler=)

Happ, ikväll ska jag ut och fota igen. Roligt!

I morgon fiska! Ännu roligare!

Ha en bra dag min vän.

Memphis...

Idag fick jag en försenad juleklapp av Westerling.....Himla ...cool. En klocka! Lägger upp en bild på den sen, hade inget batteri i kameran.=(

I dag har vi storstäääääädat hela huset, nu luktar det sååå gott. Har inte haft damsugar påsar på alledes för länge, har köpt men köpt fel.... nu köptes det rätt äntligen... Vilken jungel det är att hitta bland alla dessa olika damsugarpåsarsorter. Långt ord=)

Ledig i morgon med, gött.

I natt och i morse sydde jag en väska och en plånbok...  ska sätta mig och sy nu igen...

PÅ söndag ska det fiskas!!!! Premiärfiska för år 2008! Måste få en firre.

Allt är fina fisken=)


Ostbågar och klåda..

Hello...

Ledig i dag och i morgon=) Lovley! Ska köra lilla röda faran mot gagnef om en stund..Men det känns nästan inte som om jag har tid, jag måste ju SYYY! Satt uppe länge i natt och sydde. Satt i hop olika färgnyanser och klippte och funderade.. Det är så kul=) Fick en hel kasse med olika tygbitar av min arbetskamrat. Så snäll.

Försöker komma på något vettigt att skriva men det finns inget just nu... det bara snurrar tyger i mitt huvud.=)

Skriver mer sen....

Ha en bra dag...
Peace.

En härlig mix=)

Min kille.
Han är lite smålik så många kända människor. Han är en kombination av Tv bonden Karl-petter, Idolfjanten Danny S, Världens roligaste komiker Björn Gustavsson och (sorry) FCZ-Tore.


Eller hur?
image609
I LOVE HIM!!!!!!!!

Underbara.

image603image604image605image606
Av dom här två får man så mycket kärlek.....

Helgen som varit.

Hej!

Åkte till mormor i helgen, myste med Kelda. Sen så var jag och hälsade på David, my brother. Sen hem och sätta på sig festblåsan=) Åkte till Lisa för lite förfest och sen ner på Hela huset. Där träffade jag mina gamla vapendragare. (P, D, S) Så skoj!!!!!!! En mycket lyckad lördagskväll.
Söndagen: Åkte till Gagnef en kortis, sen åkte vi till Falun. Eriks syster har fyllt år. Där var det kalas=) Super trevligt.



 

Men nu är det jobb igen som gäller. Skönt att jobba och vila upp sig lite=)

Ha sytt min första väska!
 Åh... vad söt den är!!!!!!!!

I går när jag och Erik satt och såg på tv hörde vi ett ljud från övervåningen, råttor! Så vi släppte upp katterna för jobb. Katterna tog sitt uppdrag på största allvar. Vi trodde att Emil skulle komma ner med någon fångst. Men nej nej, 5 minuter senare sitter det en stolt katt på köksmattan...........................med en söt liten fågel i munnen.... storjägaren är prinsessan Lovis=)

Ha en unerbar dag!!!!!!