Jul i mitt hus.

I går var det en jätte bra dag. Jag var till Borlänge och hämtade mina SISTA saker, sedan åkte jag hälsade på en helt underbar person, vi gick på kuplen och dollar. Efter det så åkte jag hem till mormor som hade så jätte ont i huvudet, stackars lilla mormor. Kelda henne var det full fart på=) PÅ vägen hem stannade jag och drack kaffe med ullis..
Så, det var dags att ställa fram ljusstakarna i fönstren..... jag drog fram allting, ljustakar, tomtar, julgranen paketen.. ALLTING. Det är ju bara jul en gång om året och jag är inte så värst bra på att vänta så nu har jag jul i mitt hus..
Det är så mysigt.


I dag är det julmarknader lite här och var... kanske ska jag åka och titta på någon..
Puss och kram.
I dag är det 1:a Advent.. årets mysigaste dag .........in my ass.

Mitt vardagrum


På söndag ska jag julpynta.

P.s sa jag att min presentkort kom i dag?!!!!

uppdrag slutförda

Idag har jag gjort allt som stod på min "göra lista" Skönt att ha pelletsen inne, gardninerna uppe och städat och fint, så var det riktigt nice att träffa Ullis...Jag fick paket, som jag inte får öppna förrens på julafton....konstigt.. Jag vill öppna nu!!!!!!
Jag har tråkigt nu...
Jag vill åka och hälsa på någon men jag blir hemma...
Sitter och dricker te och käkar macka..
Ska nog pyssla lite..
Jag är ledig hela helgen om någon vill hitta på något...
Puss och kram

Grymmaste träningsvärken.

I dag känner jag min kropp kan jag lova. Axlara, ryggen, magen, rupan, benen.... jag älskar träningsvärk, det är skön värk.

På programmet i dag står det:
Fika med ullis.
Bära ner en pall med pellets
Byta gardiner (blev inte gjort i går)
Städa.

S
å är det ju fredag i dag och jag är väldigt sugen att dricka lite vin med någon och snacka skit..

Kram.

presentkort.

I går gjorde jag min beställning på presentkort från gratisbio. Jag valde att få ett på Åhlens på 200kr och ett på HM på 100 kr. Nu ska jag samla mer poäng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bli medlemmar ni med. Blr ni det genom mig får ni 50 poäng på en gång.
Gå in på länken vettja!!!!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45566


Kram

52st a´ 25 kilo!!

oj oj, nu är den här lilla kroppen trött.. I går närjag och Sanna kom hem från IKEA så hade min pellets kommit. 2 pallar. Jag har nyss burit ner en pall, 52 påsar, á 25 kilo styck. Jag har två trappor....ni förstår inte hur tungt det var.. det är halva min kroppsvikt.. jag har burit 52 vändor... 104 vändor upp och ner för mina trappor. Jag kommer garanterat ha Hedemoras snyggaste häck. Där kändes det att det tog när jag gick i trapporna.
Det värsta är att jag har lika mycket kvar att bära ner i morgon också...
 Allt det här har jag burit ner i dag.. *pust och stön*

I går var vi som sagt på Ikea och jag shoppade massor med fint. Sen så handlade jag ett par asläckra bagybrallor och en sjal och en tröja också...det var jag värd.

Nu ska jag hänga en tvätt och byta gardiner....

Jag vill ha en, bara en ciggarett.... ge mig!

Tina är hemma!!!!

Hahaha...
Tidigt i morse ringde Tina och väckte mig. Hon är hemma nu!!!!! Äntligen..

Åh.. har saknat att få prata med henne.... Bästa tjejen...
Antar att hon har en farligt snygg solbränna. Subba=)
Love you!

Får presentkort.


Japp nu kan jag beställa ett presentkort. Har inte bestämt mig från var än=)

Din Poäng: 1061   YeJjj!!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45566 Gå in på denna länk så får ni 75 poäng direkt.
Gratisbio är jätte skoj.


Känner mig manlig.

...med mitt husköp försvann min kvinnlighet. I går hjälpte jag en farbror att starta hans bil med startkablar, i dag har jag gjort rent pannan och fyllt på pellets...Häromdagen betsade jag och inom en snar framtid ska jag tapetsera...
Städning och stickning har fått vila..

I dag träffade jag min syster. Jag har verkligen världens snyggaste syster... Vi gick på kupolen en sväng sen åkte vi hem till mormor och blev bjudna på lunch... värsta goda lunchen...mormor är bäst..
Sen åkte jag och mormor till tulivippan (LOPPIS) SEn åkte jag hem till mitt kära hus.

I morgon bär det av till IKEA!!!!!!! whiiii....

I helgen är det första advent....
Jag och syrran

I morgon kommer tina hem från Sri Lanka... Äntligen!!! Välkommen hem min älskade vän!

inflyttningspresent!!

I går på eftermiddagen fick jag besök av Ola. Det var himla skoj att träffa honom. Och jag fick inflyttningspresent!!!! Det är bara, BARA OLa som ger sånna presenter. =) Jag fick en jätte stor verktygslåda med massa saker i... koben, vattenpass, massa skruv och så, hammare, massa småknivar (sån som jag frågade efter i bloggen i går!!!) Kan ju så klart erkänna att jag skukle tycka det var roligare att få smink, eller badgrejer, en tröja kanske eller något lite mer "Flickigt" Men jag är siitglad och dessa grejer kommer verkligen bli använda nu när jag har ett helt hus.. Tack!!!

Nu ska jag snart i väg på massagekursen.. det är jätte kul och jätte intressant. Måste ha hjälp med en sak...
SKA JAG KÖPA EN MASSAGEBÄNK FÖR 3800 KR??????


BÄNKEN JAG BETSADE BLEV PERFEKT....=)

Ha en bra dag.

tapetsera.

I dag SKA jag tapetsera.. Måste styra upp ett rakblad bara... vart finner man sånna?????
Ska åka på kursen snart.
Vill önska er en bra dag...
Kramar!


stolt över mig själv.

Jag har betsat min tv-bänk. Alledes själv. Och jag tror att det blev bra. Från furu till granit svart bets=) Hoppas det ser bra ut i morgon också. jag råkade så klart tappa svampen i byttan så det skvätte ut på golvet. Och där hade jag inte tidningar. Fan! Men men... allt kan inte gå bra. Hihi.. Jag är verkligen inne i ett stimm nu.. jag vill tapetsera!!! men jag tror att jag behöver lite hjälp där...är ju liksom inte så lång.
Usch vad det luktar illa här nu... lucktar som det har setar 50 brudar här och målat naglarna... blä.

I morgon ska vi börja knåda på varandra..lära oss olika grepp och så, ska bli kul. i dag har vi haft teori hela dagen, gått i genom alla muskler (nästan alla) På Latin! Muskelfästen och olika leder... är väldigt full i skallen... fast inte på alkohol utan på latin.. hade jag haft vin hemma hade nog tagit ett eller någa glas=) Bytt ut Latin mot alkohol.. svammel.

ska se på tv nu.... snart  idol..

Ha det gott.

Massageutbildning

japp i dag började min utbildning. Det var väldigt intressant, men såååå svårt, latin är ett väldigt svårt språk.. Håhåjajaa.
Nu på eftermiddagen hade jag ett snabbt kaffebesök... och nu sitter jag här..
Ska snart hoppa in i duschen och raka av mig vinterpälsen... vi ska ju öva på varandra och då vill jag ju inte se ut som en varulv när det är dags för mig att bli knådad... alltså jag har inte hår på ryggen=) Vi ska väl lära oss hela kroppen om jag fårstått rätt=)
se ya.

vill å ha sambo...

hur mysigt det än är i mitt hus... så bli jag avis på de otäckt lyckliga par som går tillsammans och kollar på tapeter, köper möbler och fixar och donar tillsammans... ÄCKLIGA LYCKLIGA PAR!
Har jag sagt att jag är ensam igen...? Hi hi... så är mitt liv i ett nötskal. Jag vill också ha ett lyckligt förhållande och gå och kolla på tapeter. Men det verkar inte bli så för mig... och nu när jag har köpt hus på detta ställe som inte ligger så högt på topplistan av  "ställen man vill bo på" så kommer jag nog bli själv här...
Nåväl, jag trivs himla bra och det är så mysigt. Fast jag vill inte vara själv, men kan tydligen inte vara i ett förhållande heller.... suck!  Jag vill kramas!!!!!!!!!! KRAMAS, KRAMAS, KRAMAS!
vakna bredvid någon, somna bredvid någon, dricka kaffe med någon, pyssla med någon, promenera med någon, bråka med någon, ah.... ni hajjar.
Men men... jag än´t bitter.

Oh my gud.

Oj vilka fina tapeter jag har köpt i dag.... nu gäller det bara att få upp dem=) Dom är bruna med guld och mörbrunt i, så coola. Ska ha dem som fondvägg i tv rummet. I love them.

Dagen har flytit på bra i dag.. Lite tråkigt att vara själv nu bara... ska väl ta tag i det där med betsningen, men känner att mitt självförtroende sviktar lite... kan jag detta?! Vill ju att det ska vara snyggt. Och PERFEKT!

Lillan har fått ett halsband i dag, med en liten plinga på. Är egentligen lite imot halsband med plingor på, då de stör deras lagande och så.. Men detta är ett måste för lilla fröken Lovis, då lillan ligger och smyger på Lovis och kastar sig på henne. Och jagar henne. Nu kanske Lovan får en chans att värja sig i tid... kanske hon kan ligga sekunden före. När hon hör den lilla plingan.

Har handlat till darummet i dag också...svart! Snyggt!

Ha en bra kväll.
puss

I dag är det mycket.

Hello.
Idag ska jag göra mycket.. Åka och handla tapeter, åka till Storsten, hem till mormor och hunden... hoppas på en fika i borlänge sen hem och BETSA! Men jag har sovit i 12 timmar i natt så det ska nog gå bra=)
just nu sitter jag och dricker morgon kaffe med mjölk! JeY, handlade i går=)
Det regnar ute, det gillar jag.

Snart ska jag ha en fest här ute i byn... ett houseparty. Hoppas att du vill komma!

Ska titta efter lite julklappar i dag också.. än så länge har jag bara två st. en till Sanna och en till Syrran Sandra.
Dags att klä julgranen snart också=)

Nu måste jag tömma katt lådan, JAG HATAR ATT TÖMMA KATTLÅDAN!.

Svartbetsat ska det bli

Så har jag första gången i mitt liv gått in i en färgaffär. Tanten bakom disken måste trott att jag var efterbliven, när jag stälde samma frågor om och om igen. "ska jag sandpappra först?" "Menar du svartsvart, eller svart?" "Vad är lack?" " Vådå, två lager?" "Handskar?" "Ska jag sandpappra först?" "Vad tycker du?" "Vilken är lättast?" "Men sandpappra först?" "Grundfärg?" "Går det att måla över?"  "SVAMP?" "Konstigt, man målar väl med pensel?"
-Jag kommer nog tillbaka... =)

KOm i alla fall ut ur butiken med en burk granitsvart bets, sandpapper och svamp...
Efter det så kände jag att jag måste "grunda" mig lite så jag ner på pysselaffären och sedan in i en inredningsbuttik.. där kunde jag ställa de rätta frågorna och kände mig säker på min sak. hahaha.... handlade dock för lite väl mycket.

Har haft en bra dag på jobbet.

missorna har varit ute för första gången i dag.. "Den stora gula" Den beryktade mödarkatten kom direkt och fajtades med Lovis.. Sacha blev livrädd och satt på övervåningen i 30 minuter innan hon ens vågade sig ner. Söt. Lovis står nu vid dörren och kraffsar som fan för hon vill ut igen.. Lovis är en tuffing hon.. Önskar jag vore mer som henne.

Kramar.

Huvudvärk....

huvudvärk och kaffe utan mjölk....blä!
Nu funkar pannan igen..... jag har snälla arbetskompisar som erbjuder att hjälpa till... men denna gång behövdes det inte.
Har en väldans träningsvärk i magen då jag passade på att smyga ner i gymmet på jobbet en snabbis i går.. =)
Det är skönt med träningsvärk, jag känner mig levande då.

I morse när jag vaknade, möttes min näsa av en fyjävla stank! En av missorna hade gjort  "nr2" På mattan i hallen... VARFÖR!
Ni ska få gå ut.....!!! På tisdag när jag är hemma och kan hålla lite koll på er=)
Just nu sitter båda i förnstret och äter på varsin blomma. Kul med djur..


Jag har dröm en jätte mardröm i natt. Usch..

Ett sms

fick ett sms i går... det värmde.

"Fia, en som du blir aldrig ensam. Positiv donna blir aldrig ensam."

Herregud.

gahaa... stick..nej kom tillbaka.... varför..inte...nä... jag vill.... åh... fan!

Har nyss kommit från bowlingen, det gick ingé bra i dag. Det är himla skoj att bowla dock.
I dag är det lördag.....men det känns som söndag...
Pannan krånglar.... Jag kan inte sånt här!!!!

Work.

Jag har inte tid att jobba. Jag har faktiskt inte lust i dag. Jag vill vara hemma och pyssla, eller så vill jag gå ut och svänga mina lurviga.. hela Sannas gäng ska ut i kväll=( Åh... vill jag med.

Äsch..
I går fixade jag pelletspannan.. jag gick ner och skulle fylla på som vanligt... då stod det och blinkande ##LARM##. Usch.. jag läste och tryckte på lite knappar sen hoppade pannan i gång igen, jag har inte vågat mig ner för att kolla i dag.

Sitter och dricker mitt morgonkaffe, UTAN MJÖLK. Jag blir mer och mer förbannad för varje klunk....HIhiii.. vilka problem. Kaffe utan mjölk är som pizza utan deg.


I går köpte jag en ny mobiltelefon... så jag har nytt mobilnr nu.

Jag känner mig helt mör i kroppen efter städningen i går... man blir ju riktigt vältränad att att flytta och städa och.. Jag går nu mera under smeknamnen BIFFEN.. hahahaha.. 49 kg muskelknutte..... ha ha ha!

Ha en strålande dag nu... och ha så kul alla som ska gå ut, jag är inte ALLS avundsjuk.. Fan!

Puss.

 Åh vad jag längtar till sommaren!

Ny fas i livet.

Tjohooo...
Är ni kvar?

I dag har jag varit till mitt gamla hem och städat ur. Skönt att det är klart. Fan vad jag tycker det är slitsamt och tråkigt att städa! Vem tusan vill jobba med att städa?
Samtidigt som det är himla skönt att få börja om i en ny by, i ett nytt eget hus. Så var det jätte jobbigt att flytta ur från huset i borlänge. Gamla minnen kom upp från tiden med E. Jag minns ju hur lyckliga vi var när vi flyttade in och packade upp hela natten... på självaste nyår. det var så mysigt. Jag var så glad.  Ville verkligen bo där himla länge med honom. Jag hade fått mitt dröm jobb, mitt dröm hus och mannen i mitt liv... .... ...

Nu sitter jag i mitt underbara hus. Allt är perfekt här. Här ska jag bo LÄäääänge.
I morse kom Ullis på morgonkaffe, hon kan det här med inredning och har erbjudit sig att hjälpa till=) Whiii. Hon är så gó.

Nåväl ny fas i mitt liv..... and i love it!

fått en biobiljett nu=)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45566
Gå in på länken nu och bli medlem!!!! Då får ni 75 poäng på en gång.
Jag har redan 406 poäng och har vunnit en biobiljett=) Det är kul!!!!

en lista



Väska: Har så många.
Skor: Lika svar=)
Jeans: Bagy jeans!
Byxor: Mysbyxor.
Jacka: En grön tjock med stor luva.
Klänning: Använder sällan klänning, men har massor i garderoben. .
Tröja: Tjocka mysiga, långa,
Kjol: Jenskjol från carlings, kort.
Linne: LÅnga ska de vara.
Lotion: Nivea.
Smycken: Ett silverhalsband med ett hjärta.
Lipgloss: Lipsyl ska det vara.
Parfym: Ck one summer.
Schampo: Varierar.
Ansiktscreme: Nivea där med.
Mascara: Ja den är borta i flytten.
Nagellack: rosa
Favoritcafé: Massor, alskar att fika..
Favorittidning: Skvallertidningar.
Bästa saken som hände i sommar: Att jag fick avbryta min semester.
Favoritplagg i garderoben just nu: Hm..min långa tröja från Bik Bok.
Vanligaste färgen på mina kläder: Grå
I höst kommer jag att gå klädd i: Tjocka tröjor!!
Mig själv med tre ord: Paranoid, husägare, snäll.
Jag tränar: Eh..ja alltså..jag tar ju promenader ofta, och gör väl kanske situps en gång i månaden..räknas det??
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad och trött.
Är det nåt du absolut inte äter: parmesan.
Kläder just nu: Jeans från Bik Bok, grå tröja från Bik Bok, en grå cardigan från HM.
Vad sa du senast? Kör försiktigt.
Fisk eller badkruka? Badkruka, när det gäller utomhus bad iaf.
Spelar du nåt instrument? Inte nu, men jag spelade när jag var liten. saxofon.
Morgon- eller nattmänniska? Morgonmänniska.
Sparare eller slösare? Sparare i vanliga fall men nu är det mycket som ska handlas.
Bästa film? P.s I love you.
Hur många barn vill du ha när du blir stor?  Som det känns nu så är jag inte säker på om jag ens vill ha barn.
Vad ska barnet/barnen heta? Tja.. Hariet, Conrad, Ämma är fint.
Bio eller promenad? Promenad, avskyr att gå på bio. Kan inte sitta still så länge.
Är du kittlig? nä.
Stjärntecken? Kräfta
Rädd för insekter? Nä.
Största svaghet: Kan bli himla elak när jag känner mig osäker.
Bästa bok? Alla böcker av Lotta Thell.
Chips, morötter eller godis? Chips.
Pizza eller hamburgare? Pizz och Hamburgare,!!!! jag är nog den enda som öpper erkänner att jag föredrar Mcdonalds.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har piercingar och en tatto.
Gillar du att sjunga? Ja
Anser du att du är stark? Japp som en oxe.
Använder du knark? Hell No!!
Kaffe, te eller inget? Kaffe, kaffe..och mera kaffe.
Gillar du någon? Ja.

ingenting

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.... du är så konstig. Fast jag förstår. Tur att jag är klok. Ett luftslott det var!
Hah! men Fia går inte på.

Hur som helst har jag en myskväll med flickorna....eller jag myser, en morrar och en väsnas=) Har varit och köpt gardiner till vardagsrummet i dag. Det blev så fint! Det är verkligen mitt drömhus och jag ska bo här i många år.
I dag har jag varit till min älskade mormor oh hälsat på. Jag ficka 7 jätte fina blommor/växter att ha i fönstren. Så snygga!

Snart blir det en tripp till IKEa och då skall det handlas ännu mera fint.

Nu ska jag krypa ner i soffan och se på "bonde söker fru" .... mysigt.

Tack till min fina vänner som hjälpte till med flytten i söndags... ni ska få något fint som tack.

Wonderful day

Hej hopp!

Mitt hus är så fiiiint! Nu har jag fått i ordning ganska mycket. Eller nej... jag ljög.... hihi... har massor kvar.
I morgon ska jag kanske åka och städa i Borlänge, jag ska i alla fall åka till mormor en sväng.

Har skrivit en lång lista som jag ska handla på IKEA. Whiii....
Undrar när jag ska åka... på torsdag eller fredag kanske.. Någon som vill med?

Fan vad jag har det bra!!!

Ska styra upp en lite fest snart. Då måste ni komma!
Kram.

Önskelista nr2

En bok. "Tusen små bitar" Av James Freye.
En ganska stor Ljuslyckta, "vit inne, mörk ute"


I natt sov jag första natten i mitt hus. Jag sov så skönt. Jag har haft en rolig helg, Flyttat både lördag och söndag, jag har träningsvärk. Har mycket kvar att fixa med hemma. Och dosan till Boxern är borta, Sminket med men det var inte så viktigt.

Jag är så lycklig över mitt fina hus.

VIKTIG INFO=)

NÄR NÅGON FLYTTAR MÅSTE DEN FÅ INFLYTTNINGSPRESENT.

*blink*

Packar.

Ok då kör jag på igen... =)
Packa packa packa.
I helgen smäller det.
Allt går så fort nu, jag hänger knappt med. Nytt hus, nytt liv, på söndag säger jag farväl till min vän Nikotin.
Yes!
Är riktigt sunkig. Borde verkligen hoppa in i duschen... Ha ha!
Senare i dag ska jag hem till älskade Gagnef, men först ÖB. (Uppdag av mormor)
Sen så kommer Lilla Sanna hit. Det är bra!

Någon som är bra på att tapetsera?

Ha en fin dag.


så vacker.

Denna unerbara ljuslyckta kan man tävla om hos. http://annasskattkammare.blogspot.com/2008/11/utlottning.html

Check.

Flyttat telefon-check
Fixat flyttkartonger-check
Fixat sopsäckar-check
Flytthjälp-check
Släpvagn-check
Pellets-check

mycket check!!!

Julklappsönskelista.

Jag är lite sen i år.

Jag vill ha allt. =)

1* Presentkort på IKEA.
2* Presentkort på IKEA
3* Presentkort på IKEA
4* Pengar. Massor.
5* Saker till Huset.
6* Möbler.
7* En Vakthund. En stor som äter lite.
8* Pellets

Vilken tråkig önskelista, den har ändrats lite sen förra året.

Det händer grejer.

I går packade jag tre kartonger... det är tråkigt att packa.... åh...!
Men det kommer bli kul att packa upp=)

PÅ Lördag ska vi hjälpa paret som bor i huset att flytta lite möbler, så på söndag får jag börja flytta in=) My GUD!!!!
Rooooligt.
Skulle ha träffat syster yster i helgen men jag blir tvunget att skjuta på det nu.. Åh... vi har inte träffats på så länge. I miss her! Hon är så snygg min syster. Lik stora syster==)


I går kväll efter jag hade packat, satte jag mig och sydde ihop mina "mormorsrutor" Det blev fint tycker jag.


Så här såg det ut på Allhelgona när jag tänt ljusen för mina nära som är änglar nu.


Tillbaka till kortongerna.

Ljus.

I går var vi upp till Emils grav och tände ljus. Jag tände 3 ljus, ett för Emil ett för gammelmormor och ett för mamma. Usch... det är jobbigt sånna hära tider... Fast fint... Paradoxalt.
Jag är på väg upp ur min svacka känns det som... har grinat av mig lite...
Om 9 dagar sover jag första natten (förhoppningsvis) I mitt hus. Det ska bli så spännande.

Jag tänker så här.
Om alla människor i Dalarna.. satte in 1 krona på mitt konto... då skulle jag ha det bra=)
EN KRONA!

Hope, dream. LOVE.

För världen kanske du bara är en enda männsika....
men för en människa kan du vara hela världen.

Gratis kläder.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=43064  Gå in på denna länk.  Gratiskläder kommer du då tilll. Där kan man samla poäng och vinna presentkort.