Äpple, semla, mackor. Kaffe.

Jag sitter här och har bestämt mig för att i dag ska jag minsan äta nyttigt. Slarvar för mycket med där med att äta, glömmer liksom bort det. I går var min vän här, vi drack kaffe och kedjerökte som vanligt. Klockan var vid 18:00 snåret.  När Hon frågade mig vad jag hade ätit i dag, jag tänkte och tänkte... humm. mackor och två semlor. Hon suckade och styrde upp en korvstroganoff åt mig. *ler* Gött när någon lagar maten åt en, för det är ju laga som är drygt, det tar tid och man lucktar lök om händerna sen.. äckligt. äta går ju himla bra.

Nåväl i dag har jag ätit te och mackor, ett glas vatten och ett äpple. Skitbra juh. Ska försöka äta lunch och något till kvällen också. Det låter löljigt det jag skrivit, hur svårt kan det vara att äta ordentligt, men ni som känner mig förstår. Det är som jag har något handikapp när det gäller mat, Som dyselektiker. Dom har svårt med läsning, jag har svårt med fixa mat, nyttig mat.*ler*

Vätska.
Det är det svåraste. Folk snackar om att dom kan dricka flera liter vatten om dagen. Jag kämpar med att få i mig en halvliter. PÅ sommaren går det bättre, men när man inte är törstig så då går det inte..
I dag SKA jag dricka en liter.

Jag som rör mig så mycket måste vara snäll mot min lilla kropp. Jag är elak mot den när jag gör så att den får kämpa och slita utan energi och utan riktigt med vätska. Skärpning Fia!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: jennie

... va snäll mot dig Fia.. kramJennie.. du vet trapporna, numera hiss=)

2007-02-24 @ 20:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback