Donat lite.

I dag har jag fäst träådar på mina finraggisar och på mina vinter puls/tumvärmare. Så har jag sytt tre kuddar och ett drapperi till dörren. Här kommer bilder.


Och här är jag med min nya tunika.

Pöss.


Sprang.

Igår hade jag så himla ont i ryggen, vansinnigt ONT. Jag upptäkte på en promenad med Kelda att när jag sprang så släppte smärtan helt i ryggen.  Det blev som avlastat. Jätte konstigt. Jag är en sån som aldrig är ute och kutar. Tycker det är jätte tråkigt. Långa promenade tar jag gärna men att ut och springa känns överdrivet tycker jag. MEN! I går var jag ute och sprang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I -13 grader!!! Jag hade så ont i ryggen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag sprang eller joggade ska jag säga...=) Och det var sååååå skönt!!!!! My gud! I dag har jag dock träningsvärk på framsidan av låren.. Men tväningsvärk är skön värk...
Hur kunde det bli så att så fort jag började jogga försvann smärtan???
Jag har varit och handlat på apoteket, krämer och värktabletter... men om jag får så där ont i dag igen, så ska jag börja med en liten joggingtur=)

Joggarn.

Borde inte lagt mig i går..

Egentligen har jag så  mycket att göra i dag så jag borde inte lagt mig i går....
Igår var jag till Borlänge för att äta på Mc donalds med Ecke och så  handlade jag på mellandagsrean...tyckte att rean var ganska dålig men jag gjorde några fynd i alla fall. 6 par trorsor i olika modeller och färger!!!!! En papperskorg till pysselrummet, mappar, och en tunika som jag har kollat på flera gånger förrut och så i går kostade den bara 99 kr!!!! Vilket kap!
SEn åkte jag till mormor och hälsade på henne och sköningen Kelda. Vi åkte till Wilhans i Insjön för att köpa tyg, usch jag handlade tyg för över 500kr.. ska sy ett drapperi till ytterdörren, det drar lite där. Tyget jag köpte är i ett dalamönster, helt underbart.. inte kurbits men något liknande.. det måste jag sy i dag.

Nu ska jag städa, duscha, sy, bädda, för jag vill att det ska vara rent och fint. För jag ska få finfrämmande=)


Psstt.... jag vann på en blogg tävling, en BUS.. roligt.


BLI MEDLEM-gratis

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45566
Snart kan jag plocka ut mitt andra presentkort. =) Bli medlemar ni med och samla poäng. Dom kan ni göra om till presentkort på nästan vilken affär ni vill. Det är strålande.
Bli medlemmar genom mig (gå in på länken) SÅ FÅR NI 75 POÄNG PÅ EN GÅNG!!!
Det kostar ingenting.

Lite av varje.



Katterna blev himla nöjda och glada över att få julklappar.


Har gjort ett gäng pulsvärmare..
Jag har även gjort ett par jätte fina spetsraggsockor... ska lägga upp bild på dem bara jag fäst trådarna.
Har fått två jätte bra böcker (i julklapp) fullproppade med roliga mönster i, så nu blir det sticka av!!

I dag har varit en riktigt bra dag på jobbet, vi har "tryckt t-shirtar" JÄTTE SKOJ!


Här är början till mitt massagerum. Jag väntar bara på att det ska komma någon och lägga sig på den här bänken nu. Så jag får knåda lite=) Kommer inte du till mig så kommr jag till dig=)

Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan med min stickning. Kornblåa raggisar ska det bli=)

KRAM!

Så fick hon en GEEEEET!

Jag har ju planer på att skaffa en get eller 2.. Har velat haft en get väldigt länge=) Det är nog världens skönaste djur. Jag  har typ redan skaffat faktiskt =) hihi typiskt mig.. ... get med killing i magen=) SÖT!
Ah.... så råkade vi börja prata om hönor också... så nu tror jag det blir ett gäng höns också...Fast det blir till sommaren..
Åh.. 

 

Jag har alltid ogillat hönor... tycker dom rör sig konstigt och luktar illa.. Men nu tycker jag dom är så coola... Gärna sånna med mammelucker...
Jag vill ha en get nu!

LOVE:

"Man måste vattna kärleken för att den ska blomstra".

Ingen julstämmning

I år hade jag ingen som helst julstämmning.. Visst hade jag lite julkollijox, stakar och gran och till och med paket under granen. Men ack ack INGEN JULSTÄMMNING. Julen år -08 var ingen höjdare.

I går färgade jag håret, det blev bra.. Jag har bestämt mig för att spara ut håret nu.. Ska ha skiiitlångt.=)

Mina nyårslöften.
Jag ska sluta vara så ärlig.
Jag ska börja ljuga.
Jag ska bli MER egoistisk.
Jag ska utnyttja andra.
Tror man vinner på det i längden. Jag är trött på att vara snäll.

Vad är det med min lilla misse? Brunstig, Trotsåldern, har hon ont??  Hon bara skriker, ska in och ut hela tiden, i går hade hon vält min palm (IGEN) och kraffsat ut all jord ur krukan... ena sekunden är hon så himla tuff och jagar stackars Lovis genom hela huset, andra sekunden ligger hon och snuttar på kudden..
På julafton försvann hon, var ute himla länge... när hon väl kom in skulle hon upp och gosa i mitt ansikte, HON STANK FISK!! Är hon hos grannarna och äter?!? Lilla tufflan..

Ska dricka lite kaffe nu...
Ha en bra dag.
Puss.

Tävling-TROSOR

Tros torsk som jag är så hittade jag denn superduperbra tävlingen... tävla du med.
http://linneabrandt.blogspot.com/

GOD JUL!

Jag vill önska alla mina läsare en himla skön jul.
Många kramar till er!

Tjo fadderittan, fem fingrar i..

.....

Hej hopp!
Oj vad jag har sovit länge och skönt i natt.. jag sov ända till halv 11. Nu väntar jag på "fröken löken" som ska komma, vi ska inviga min massagebänk. Hehe hur lät det. Men så är det hon ska bli min första kund. Jag behöver fler kunder... *PIK*
Vi ska byta julklappar också=) Jag hoppas hon går med på att jag får öppna i dag, annars bli jag tokig!
(hur kan det vara sån stor text)
Sen kommer kanske Ullis och hämtar ditt paket från jobbet. Sen tar jag nog röda faran och kör mot blge/gagnef... och sen i kväll ska jag till jobbet för att träffa Annie=) Hon hade något på gång. Spännande=)
I morgon blir det julbord med hela min släkt. Alla tre stycken!! Tänka sig, får äran att fira jul med syster också, hon bor hos mormor nu ett tag.. jag jobbar ju hela julen men ska försöka ta mig dit i alla fall..I morgon får jag träffa dem. Mys. Julbord för första gången med Mormor, Syster och moster...hela tjocka släkten=) Haha. Och så lilla söta Keldis så klart.
Det kliar i pakettarmen kan jag lova.

Jag mår jätte bra men har mycket att fundera på. Och som vanligt så ryms det inte både mat och känslor i den här lilla kroppen så jag har blivit fult smal.. Har svårt att äta. Konstigt! men det går över. Alla har vi våra problem, en del kämpar med att gå ner i vikt, andra med att gå upp i vikt.

Nä nu ska jag duscha och dricka coca cola. ( inte samtidigt dock)

Ha en underbar helg.
PÖSS.


 


Tror han var här i natt.

Tömt´n alltså.... tror han kom genom skortstenen... men jag fick fan inga julklappar...

DEt har låtit från taket hela natten... rasat snö och is... trodde taket skulle rasa ihop i natt. Vilket oväsen. Fick lov att gå upp kl 5 för att kolla så att det inte var någon på taket.. *paranoid*


I gå var det västa mysdagen. Städning på morgonen, sen till jobbet på julbord!!!! Sen hem och pyssla lite, sen kom ANNIE!! Wieee...Pysselsnack i flera timmar. Och jag fick present också, en hjärtformad form som hon har gjutit som jag ska plantera i sommar...+MASSA GARN!! Jag älskar garn... Jag har ett garnvirus i mig tror jag som inte läker ut.

Nu ska jag äta frulle och sätta i linserna sen bege mig till jobbet. Känner mig "sådär" sugen på att jobba.. hade hellre velat vara hemma och sticka..

I helgen ska jag ta stora tomtesäcken och åka runt till vänner och dela ut klapparna...

Ha en bra dag.. Körförsiktigt.
peace out. (töntigt skrivet)

 Grattis till Ullis som fyllde år i Tisdags! Tänka vilka fina bilder Hedemora kommer vara fylda med när du fyller jämt=) haha...

PÅminner om.

GRATISBIO!!!!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45566
Gå in på länken och bli medlem du med, då får du 75 poäng direkt. Jag har över 650 poäng nu och kan snart plocka ut miTT 2.a presentkort.

JULBORD!!!!

Åh.. vad gottit=) I dag ska det ätatas julbord på jobbet...mmm..... Är bamse hungrig..
Senare kommer Annie hit på besök, ska bli kul att få visa upp mitt fina hus och mina katter för henne..

IGÅR.
Igår fick jag punktering....!!!"#¤%&/( Morr... men åkte till något DÄCKHAK vid rättpris där de fixade punkan. Jag hade kört i en liten, liten liten sak... ett möbelstift...Jag älskar bra service, och det hade de verkligen på dt där stälet, fan vad trevliga dom var.... Kopplade på min kvinnliga list.... men frågor som "Hur mycket luft ska det vara i däcken".... så klart kollade han luften i alla=)

Nåväl.... ska låta damsugaren få suga lite....

Ha en bra dag..
Kram!


Brr..kallt.

Jag kom nyss hem från jobbet.. !"# 13 grader inne!!!!!!!!!!!!!!!! Sotarn måste ha slagit av pannan och inte satt i gång den... Jag har klätt på mig massor och tänt massa värmeljus, det är faktiskt lite mysigt. Men fan så kallt!!!

I går blev jag så satans arg och ledsen.... det gjorde ont i kroppen.. så himla besviken.
Tänk att en sån liten människa kan bli så ARG! He he...(fick mens i dag så det förklarar kanske lite av min frusrtation) Hehe.. jävla PMS kossa.

I dag är jag på strålande humör... och på ett himla pysselhumör, fick lite fint tyg av Annie på jobbet så jag ska nog sy något i dag... Annie är så snäll mot mig=)

Brr..så kallt.

Nä... värmeljus var det.. Puss!

Det känns som helg.

Tjohej!
I dag har det varit en riktigt mysig och bra dag.. jag har städat och tvättat. Sotaren har varit här och sotat och gått någon brandskyddsgrej... allt var jätte bra. Så har jag stickat jätte mycket och virkat.. jag håller på och gör MIG ett par sockor med jätte fint mönster... ska bli jätte långa skaft. Jag har nyss kommit hem från en liten vinterpromenad.... gick till affären och köpte chips och dipp och läsk.. och lite lyxmat åt kattorna.

Fina Sacha har varit såå snäll i tre dagar... hon har ju såklart hängt i julgranen, bråkat på lovis och mig.. (rev mig på näsan i morse) Men inte hela tiden, hon får sina ryck sen lugar hon ner sig...  Hoppas det har vänt nu=)

Jag känner att min lilla juldepprision har gått över nu.. DET ÄR SÅ SKÖNT. Jag känner mig glad och pigg igen.

Har dock himla ont i min rygg....

Jobb hela helgen......

I går var jag hem till mormor... hängde upp den satans julslingan hon envisas med att ha ovanför ytterdörren varje år.. Det är ju himla fint, men alltid något strul när den ska upp.. Den är uppe nu och mormor är nöjd.. och jag lipper tänka på den förens den ska ner.
Så var jag hem till Ullis och lämnade mina paket och så fick jag KET av henne.. Nu har jag 3 till mig under granen.. Mycket jobbigt..=) Vill öppna.. är barnsligt förtjust i paket.

Nu ska jag frossa i chips och dipp och läsk!

(ordet "LÄSK" är så sött"

Lussekatt och kaffe=)

Här sitter jag och äter lussekatt och drickar kaffe.. mycket mysigt.
Ska sy lite innan jobbet i dag, känner att jag vill skapa något=) En juleklapp kanske=) Jag måste tapetsera om i mitt pysselrum, måste måla om i sovrummet och i massagerummet....men jag ska göra sånt i vår när jag kan ha dörren och fönster öppna.
Ja..
Vad ska jag nu skriva.. det händer inte så mycket i mitt liv just nu... inget jag kan berätta här i alla fall.. Jag jobbar, försöker få bukt med min psykotiska katt, sover, åh jobbar igen... handen på hjärtat så längtar jag hem till Gagnef Massor!!!!! Men mitt hus är också mysigt, men jag känner mig lite själv här ute=) Men det bli nog bättre..

Nä nu ska jag damma igång symaskinen..

Kärleken är som en fågel.
Håller man den för hårt, dör den.
Håller man den för löst, flyger den i väg...

Psykotisk.

Nu vet jag vad det är för fel på min lilla misse..
Jag tror hon är psykotisk. Hände en sak på jobbet i Fredags.... det var då jag kom på hur det är ställt med min lilla fröken.. hon är psykotisk.. Hum... Hoppas hon inte fastnar i sin psykos.

Lillan har rykt och slitit i alla paket under granen... det ser fördjävligt ut...
Haha!!

Har för övrigt haft en underbar helg...

Kramar!


Kära tomte.

Hej tomten.
Här kommer min önskelista, jag hoppas du ger mig allt jag vill ha. det är jag nämligen värd.
1. En sopkorg till pysselrummet.
2. En tvålpump som jag kan ha min massageolja i.
3. En pilatesboll.
4. Pengar.
5. Pellets.
6. Kattleksaker.
7. En byrå.
8. Fräscha ljusa sängkläder.
9. underkläder.
10. Taklampor.
11. Presentkort.
12. Fins STORA mysiga tavlor.
13. garn
14. Gardiner.
15. stor ljuslyckta.
16. Krämer, schampo, ballsam...grejs.


Tack!

Massagebänken har kommit=)

Jupp, den kom i går. Jag är kär!!!!!! Åh!!!!

Jag masserade tre stycken i går på jobbet, alla nöjda. jippi!!!

God morgon.

Hej hej!
Skönt med sovmorgon=) Sov länge i dag ända till halv 10. Har nyss ätit frukost och duschat, nu sitter jag här med en kopp rykande kaffe!! Ska städa i dag sen åka och jobba.
Det kändes jätte bra att komma tillbaka till jobbet i går, dom hade saknat mig, (sa dom i alla fall) Hehe!!
Vad betyder sympatisk??? Jag fick höra att jag är det i går.... jag nickade och log, men fattade ingenting! Hahaha!! I bland lyser det igenom att jag egentligen är en blondin. =)
Hörni alla ni som har börjat skicka kedjesms till mig, jag orkar inte hålla på och skicka sånna vidare, så är jag för snål också.. Men ni är superläckra och underbara allehopa.

I går stickade jag klart ett par pulsvärmare, jätte fna blev de. Så sydde jag fyra nessisärer. Så skönt att jag har fått tillbaka min pysselglöd.

Idag hoppas jag att min massagebänka har kommit... yej!!! Då ska jag börja knåda..

jag har en snygg dag i dag, jag gillar sånna=)

Nå står lillan och sktiker och vill in.

Ha en bra dag.. Kör fösiktigt ni som ska ut på vägarna.
Kram.
Lillan


massa poäng!

hello!
Nu har jag så pass mycket poäng igen att jag skulle kunna plocka ut en biobiljett.. men jag ska samla till ett  till presentkort igen.
Det går faktiskt det här Regestrera er ni med så får ni 75 poäng på en gång. Om ni gör det genom mig=)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45566
Detta är länken..

Jag har så ont i min rygg... aj aj.. vad är det för fel??
 i dag ska jag till mormor, tippen och på besök=) Yej!!!
I går var en riktig pissig dag. I dag är det mycket bättre..

I morse när jag vaknade hade lillan burit upp ett paket och lagt i sängen.. hon är så gullig. Så ni som kommer få julklappar av mig, tyvärr så kommer dom inte vara så fina. lillan är och gnager och rycker och sliter i paketen varje dag=)
SÖT!

Puss.

Tog fel tåg..

Jag tog fel tåg men jag är nog på rätt nu=)

gå in på denna länk

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45566
Påminner om gratisbio igen... så bra,

Lilla fågeln flög.

Orden är enkla men jag tror att du förstår
att jag älskar dig åt vilket håll du nu går
ödet bestämmer din väg här i livet som du har
men du ska veta att stigen tillbaka finns kvar

Väljer du att vandra vägen bort från mig
så hoppas jag att spåren finns kvar i dig
spåren som leder tillbaks till mitt hjärta
Jag kommer alltid att finnas där för dig
och jag hoppas att du alltid finns där för mig?