Gårdagen.

Tjofadderittan, fem fingrar i .....

I går var en heldag med Tina... He he! Vi började dagen med morgon kaffe sedan rullade det på. Jag bjöd på lunch, köttfärsås och spagetti... ingen lightvariant. =) Sen så åkte vi lite fyrhjuling och kvällen avslutade vi nere vid sjön med en vinpava och kex och ost. Vi höll en tyst minut på tinas komando för Ingmar Bergman. En stor person för tina som är inne i teaterträsket. Efter en halv minut sa jag att tiden var ute och att jag visste inte vem "INGRID BERGMAN" var... he he... Tina blev djupt besviken och försökte sätta sig själv i trans för att koppla bort mig och det jag nyss kläckt ur mig, Ingrig Bergman...Lite pinsamt var det. Hihi..
Vi skickade flaskpost på nässjön....busigt.
Vi träffade även 8 supersöta hundvalpar, 7veckor gammla. (tidigare på dagen) Jag blev nästan sjuk så underbara var de. Herre gud... Gosisar!!!!!!!

Dagen i dag.
Sanna och Tina har varit här. Druckit kaffe som vanligt. Ska snart börja med maten till Erik kommer hem. Hoppas det blir en fisketur till kvällen... Vill ha en bamsegädda!!!! (fick en öring på ca: 3cm i grövelsjön)

Må gott and take care.

Bilder kommer här=)


Grövelsjön!!!!!!!

Hej på er!

Åter igen så har jag haft den bästaste av de bästa helger. Jag och min underbara Erik tog oss en tripp till Grövelsjön i fredags och var där hela helgen. Det var sååååå himla mysigt. Vi fjällvandrade, fiskade och åkte och tittade runt. Vi gick nog närmare en mil varje dag. Tältade på ett jätte fint ställe alledes vid sjävlaste grövelsjön omringade av fjäll. Det var såååå vackert. Det går inte att beskrivas med ord hur fint det var så jag kommer att lägga upp bilder så ni själva får se. Mina rötter är i Grövelsjön, min gammelmormor är född och uppvuxen där. Älskar fjällen, kanske flyttar jag dit senare i mitt liv.
På hemvägen åkte vi 6 mil fel=) Bådas fel, men tack vare det så fick vi se två fina renar.

Just nu så sitter Tina och skriver små lappar och ägger i en burk här bredvid mig, gav henne ett uppdag att hitta på något att göra=) Hon tog det på djupaste allvar och verkar styra upp en lek=) Fia gillar!!!

Sedan sist jag skrev så har det inte hänt så mycket, har varit en gång till till Orsa björnpark=) Rekomederas varmt. Har fotat med Tina... har så många vackra bilder nu.
Snart bär det av mot Ullared och SHOPPING...

Här kommer det bilder.
Må gott.

image224image227



Åh....längtar tillbaka!

P.s lapparna tina skrev  var saker vi skulle göra, den lappen som jag tog först var det vi skulle göra. Det blev "Fota vid bron" Sen tog jag en till och då blev det "Vin och kex vid sjön" Så det blir nog en trevlig kväll=) Men först ska vi åka FYRHJULING!!!!!!!!!!!!!!

Underbara helg!!

Vilken underbar helg jag har haft, den bästa!
PÅ Fredagen jobbade jag i Hedemora på Behandlingshemmet. Det var så bra där.

På Lördagmorgon åkte jag och klippte mig, och jag blev supernöjd. Efter det så åkte jag och Erik till Orsa björnpark. Det var så mysigt att gå där och titta på alla coola djur. Bamsebjörnen "peter" på 850kg!! Lilla söta björnungarna, bergsuven, lodjur, tigrar........men vargen, räven och djärven fick vi tvärr inte se....*suck* Vi hade picknick med oss som vi åt, det var sååååå roligt och mysigt. PÅ vägen hem stannade vi och åt pizza. (bara tre pizzor den här helgen)Hihihi.... Direkt när vi kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sätta på oss partykläderna. Lisa Hade födelsedagspartaj...det var jätte kul, kvällen slutade på s2.

Söndagen: Började med en sovmorgon. =) Sedan tog vi på oss kängorna och åkte och hämtade min hund, sen så bar det i väg mot blåbärsskogen där vi plockade minst 10 liter blåbär.. och 2 dl hjortron.. Efter det så åkte vi hem och åt och jag gjorde en blåbärskaka..
När maten hade smält och efter en cigg med Tina, så åkte vi och fiskade. Jag fick fisk!!!!!!!! Två skiiiitstora Bamsegäddor...(tycker jag i alla fall) På ca: 3-4hg.

Vilken fantastisk helg.

image191


Bärplockningen: Kelda är så söt när hon plockar blårbär själv från riset.



Fisketur: Inget kort på firrarna för dom släppte vi i igen.





Take care and have fun..


Pysslat.

Hej och hå..
Vilken början på dagen...=) Har scrapat jätte mycket. Fick massa material av Eriks systeryster i födelsadagspresent.=) I LIKE!! Har papper, saxar, lim, blommor och hjärtan och tillbehör over hela köksgolvet!! Tur att Erik är och jobbar så han slipper se hur stökigt det är=) Men såååå kul!!! Tusen tack Emma och Magnus.

Är bamsehungrig....=/

Ska ta en promenad till mormor nu, ska gå långprom med Keldis. Behöver verkligen röra på mig...

Lägger upp lite bilder på det jag har gjort i dag men Emma, du får nog inte titta=)

Må gott and take care.
Love Fia


Erik och Jag.
image177

Självklart började datorn krångla när jag skulle lägga upp bilderna på mitt pyssel
Scrapat

SEMESTER.

Då börjar man sin fyraveckors långa semester. Underbart.
I dag åkte jag till Kupolen och shoppade. Handlade massa fint. Erik hittade så hemskt fina tavlor som vi fick lov att köpa.. hänger nu jätte snyggt ovanför soffan=)
Så vad händer på min semester mån tro. Ska till Ullared med brudarna och till Stockholm med Tina.. Ser fram imot det massor.
Sen hoppas jag på sol och kanske ett dopp=) Om det blir över 25 grader i vattnet=) En fest eller två, lite läsning och massa pyssel... sen så ska jag (kanske) göra lite koreorafi så det inte blir sån panik till hösten.

Min "ego" vägg är klar nu... satan i gatan vad bra det blev! Fia är en snygg tjej hon. I svartvitt!!! haha.. Eller så är det Tinen som är en himla bra fotograf??
Ska bli spännande och se hur hennes bilder blev...dom som jag har tagit.

Oj, vad det regnar ute.. jag som ska gå prom med Keldis...*suck* PÅ med galonisarna.)=)

Har inget mer att skriva...
Lägger upp lite bilder..

Må gott and take care.

 Jag och Tina Tältar.




image174
Tavlorna som erik hittade, så snyggt!


Här kommer det en clown....

Godmorgon gott folk.

Så då har min födelsedag varit och man är gammal som gatan=)
Jag hade en superbra födelsedag med paket, tårta, vänner och lite partaj. Så skoj. Har äntligen min efterlängtade soda stream...Yes!!  Min syster kom hit i går också, vi fyller år på samma dag. Hon var världens lyckligaste tjej, För hon hade fått en Eu-moppe. En röd skiiiitsnygg. Så glad för hennes skull!! I går kom det en clown hit också och gav mig ännu mer paket! Tina. Jag fick också en clownäsa. PÅ kvällen var jag och Erik och fiskade. Ja..nä... ingen fisk!! Sen hyrde  vi film, "Underbara älskade" Den var inte alls bra...
Sitter nu här och dricker morgonkaffe...känner mig så lycklig i dag.... Vaffö?
Vill gå ut och gå en långprom innan jag ska jobba...

Laddar upp lite bilder...


Nucka???

Kommer jag bli en nucka mån tro. I morgon fyller jag år. För tio år sedan trordde jag att vid denna ålder jag är i nu skulle ha ett stadigt och tryggt liv. Trodde att jag skulle ha hus och vara gift, ha ett bra jobb, massa vänner och, ja va fan mer???  Jag trodde att jag skulle veta vem jag var och att jag skulle känna mig och bete mig som vuxen.. men ack...Jag har ju allt detta i en light version.... men men....
Jag känner panik när kompisana skaffar barn och hus, pansionsparande, husvagnsemester och bullbak.
När fan ska det bli så.... kommer jag någonsin bli så???
Jag vill dansa liksom, dansa, pyssla, köpa smink, fota, dricka kaffe och röka för tok för många cigg...Har skiiitsvårt med familjer, vet inte hur man är när man är i en familj...känner mig malplacerad.
Eller är jag bara rädd för att knacka på dörren till vuxenlivet? Tror jag inte att jag kan? Är jag rädd för att misslyckas? Rädd för att avla fram barn som jag kanske inte kommer klara av att ta hand om? Varför skulle jag inte klara av det? Klart som fan jag skulle klara. Ni ser jag svär för tok för mycket också... det gör man inte när man är vuxen..
Gifta mig det vill jag! Men jag vill inte vara en sådan som har flera skiljsmässor bakom sig. Ska jag gifta mig då ska det vara EN GÅNG! Då ska jag leva med den tills jag dör. Orkar man leva med mig tills man dör...? Eller dör man av att leva med mig... Dör jag om jag lever med någon resten av mitt liv?
Ska jag vara själv?
Jag är ju liksom lite specielll.....

-Sofia, är det en åldersnoja på gång!!??

Vad jag vill:
Jag vill ha ett hus, Rött hus med vita knutar.(Men en sterioanläggning med det bästa ljudet, gärna en dansstudio i)
En bod med fik på gården.
Jag vill bo på landet.
Katter, hundar,
Gammaldags kök.
Massa kurbits.
Flera tatueringar.
Ett stort land att plntera massa blommor i.


Äh..jag vet då ingenting...
Jag hoppas på Vegas...

Bloggibloggiblooooggi!!

Jag bloggar.
Så..
Befinner mig på jobbet. Är så himla trött, trött hela tiden. Hjärnan känns som en geléklump. Kroppen känns som en 90 årings. Lite ont i halsen, näsan täppt ont i axeln och i knät. Men jag är himla fin i hyn=)
Igår var jag och min underbara vän Tina ute och fotade. Vi börjar bli riktigt duktiga på det där nu. Fick kort i dag som varit på framkallning. Så snygga. Ska göra en "egovägg" hemma. Bara massa snygga kort på mig=) Hihi!! Ni vet jag gillar!
Så fem dagar kvar till semester.. Whohoooo!!! Fyra veckor.... ska jobba lite extra på Älvis vecka 30. Men sen helt ledig... Gaha... behöver verkligen det. Ska ta en snack med geléklumpen om att den också borde ta semester ett tag, den går för fullt hela tiden, jag bli så trött.  Alla dessa funderingar... =/
Måste ge min största gratulation till min duktiga vän Sanna som i dag tog sitt mc-kort! Grattis tjejen! Du är fördjävla bra!!!!!!!! Du ligger lite före mig...=) får försöka igen nästa sommar.  Vi får fira ikväll med kopp java och en cigg på din veranda! Grattis igen!!!!
Hmmm.... snart fyller någon år....=) Jag och min Syster yster...!!! På självaste fredagen den 13:de... Måtte ingen dumt ske... Tårta och kaffe serveras då på näset. You are welcome. Men ta med PAKET=)

Önskelista.
Nagelack
Fotkräm
Hårsaker
Underkläder
Garn
Afrikanska saker
Feting kamera
Hårförlängning
Mobil
Ramar (svarta)
Smink
Krämer
Förvaringslådor
Madrassydd
Änglar
Prydnadsdjur att ställa i landet
Pyssel
Nått coolt
Väska (praktisk)
Väska (gå ut)
Väska (En cool)
Symaskin
Skrivare
Spa
Massage
Ansiktsbehandling
Kläder


Ja, men ni vet, det vanliga=)




NU ska jag ta mig en kopp äckelkaffe ur äckelmaskinen!!!
Må gott and take care.

Sa jag att jag snart får SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thihi....


Inspelning i Stockholm..

02:30 ringer klockan, dags at gå upp. Hade då sovit i ca: 1,5 timme. Men med all spänning och så förväntansfull som jag var, var det inga problem att stiga upp. Åkte till Säter där jag mött upp grabbarna och så åkte vi i samlad trupp till stockholm och musikvideo-inspelning. Gahhh.....!!
Vid 07:20 var vi framme, i god tid, det gillar jag.. kl 08:00 kom filmteamet...+ sminkösen.
Shit... det var ingen liten studio heller.. fett nervös..
-Det är du som är dansaren eller? Säger regisören till mig men snygg Stockholmska.. Dansaren låter så stort så jag försöker som vanligt göra mig mindre och sämre än jag är.
-Nja..jo, det är jag, -Hej Fia..
- Sminkösen är redo att börja sminka er nu, så ni kan ju byta om till de kläderna ni ska ha så kan ni sätta er där borta, han pekar med handen mot en hörna. Där var det en sådan där spegel ni vet, som det är på tv, med massa lampor runt omkring=) Åh.. Bli sminkad och stylad!! Cool. Till min besvikelse snackar hon som ska göra oss så fina engelska, fan! Stefan och Josef fick vara tolk åt mig i början, vågade inte prova prata för jag är så dålig på engelska. Efter ett tag släppte den rädslan och jag på min väldigt stapplande skolengelska tog mod till mig och frågade.... "Do you have some more lipgloss for me" PINSAMT!!
Skitsamma...
Nu var det min tur att dansa. Jag vet inte om det var för att jag var så trött eller så himla inne i stämmningen, i allt i skapandet.. jag var i alla fall inte ett smack nervös. Jag fick dansa igenom det två gånger sen filmade dem, hör och häpna jag satte allt på första försöket. Yes!! Han filmade från tre olika vinklar och allt satt som ett smäck på en gång. Någon från ovan måste ha hjälpt mig.. Det gick verkligen superbra! Åh så roligt det var...
Sedan var det lunch...pasta sallad och risotto! Gött!
Sedan var det scenbyte, flera stycken...Det kom massa statister som skulla vara med...Som mest så kanske vi var 25-30 pers där inne som skulle göra den film möjlig...Eftermiddagen rann på.. jag började få rktigt ont i halsen..trött som fan... men det var ändå så underbart att få vara där.. alla var så trevliga så omtänksamma.
Vid halv åtta var allt klart, vi hade packat släpvagnen och skulle lämna detta äventyr.
Somnade en stund i bilen, sen fick jag köra fån Enköping och hem, första gången med släp, det gick bra.
Hemma på näset kl 23:30.
Detta var nog en utav det roligaste dagarna i mitt liv. Så tack till Josef och Stefan att jag fick vara med på detta.
Lägger upp lite kort från dagen.





Åter igen, det var en super bra dag....i går var jag sängliggande hela dagen, halsont och feber och fyjävla trött.
Hehe, men i dag är jag fit fore fight igen=)
Må gott alla!


just i dag

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser framåt mot härliga tider
Jag ser kvinnornas steg
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

(Kenneth Gustavsson/Aapo Sääsk)


Festivalen slut=(

Hej och hå..
Siter med kaffe och tänker tilbaka på helgen.. solen skiner ute, hade hellre velat ha regn i dag för jag ska storstäda. Jag har valt kläder i helgen=) hehe halva garderoben ligger på golvet i köket.... hihi!

SNOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dom var helt fantastiska i går. Fy fan vad bra det var!!
Sen såg jag Stefan Sundström, timbuktu, nationelteatern,lars demian, lite iggy och winerbäck. och två band till som jag inte kommer ihåg vad det hette. En bra kväll i går.

Blev lite jobbigt när Nationalteatern spelade, mamma gillade dem... "Tinnertrasen vandrar genom husen....." I wonder why... Saknar mamma som tusan... vill ha henne med mig...vill ha henne levande.. Jävla Fan! LIvet är så orättvist. Men jag tror att vi är utvalda.. vi är starka...vi är tomma....*ledsen*. Jag vill inte vara själv.. jag vill ha en familj..***ledsen*** Jag vill ha min mamma tillbaka!!!!




Min Syster yster, syss tittade förbi i går, hon fyller år snart 15 år, några tips på present skulle sitta fint.....=)

Nu är det två veckors jobb, sedan SEMESTER!!!!!!! FYra veckor. Nice.

Ödet! Bestäm nu, och gör det fort, jag längtar!!

Här kommer lite mer bilder, Mest på mig och Tina som vanligt.
Vi är så olika men ändå så lika. Love you Slubbaduskan!



Lev livet i dag... i morgon kan det vara försent.