Pysselstim.

Jag är inne i ett pysselstim. Ett jätte stort pysselstim!! Det enda jag vill göra är att pyssla och skapa saker. Jag stickar, virkar, fotar, gör halsband och syr,  And i Love It!

Håller på med ett par raggsockor nu, med ett nytt mönster, ser ni att skaftet ser flätat ut?
image593

Jag vill sy nu, undrar om Erik vakar och jag brummar igång symaskinen. Han har jobbat natt och borde ju sova himla hårt. Han vaknar nog inte=)

Ikväll ska jag och Lisa i allfall ut på galej! Hoppas det blir kul, det brukar det bli när v går ut.

Ska dricka kaffe nu och möta denna underbara dag.

Bestämt mig.

Jag ska jobba kvar i Hedemora. *pustar ut* Känns så skönt att äntligen ha tagit ett beslut. Det här blir nog bra!!! En jäka resa och en bra skola=) Hihi....

Som det verkar nu blir det äntligen utgång i helgen! Jippi!!!!! Undrar var vi ska gå? Bollan eller Hela huset?

I helgen så  ska jag hinna pyssla lite, storstäda och äta ordentligt. Ännu en dag på jobbet då jag inte har lunch med mig. Suck.. Har gått ner mycket i vikt. =( Inte bra.

Är sugen på livet. Känns som jag har vaknat. Vilat ut. Nu ska det levas=)!!!

I går messade jag med mitt ex syster.. oj vad jag saknar henne.. Knas Malin! Vill verkligen träffa henne snart.

Har ont i huvudet så jag ska bjuda kroppen på ett stort glas vatten nu=)

Ha en super dag!!

Shit vad jag är snygg i dag!

I går köpte jag mig en skinnjacka, den är så himla snygg.

I dag ska jag och Sanna och Dave åka till Såmyra och kolla, hoppas vi hittar något snyggt. En liten roadtripp=) Köpte mig en symaskin, tyg och tråd igår så snart ska det sys=)

Whiiiiiiiiiiii.

I dag är en underbar dag!!!!

Puss.
image590

Ego!
En Lyxmassage skulle sitta fint...


Hur ska jag göra?!

Hej på er.

I går hade jag bestämt mig att gå tillbaka till mitt gammla jobb... på grund av att det har hänt jobbiga saker på nya jobbet. ..Nåväl jag ringde till mitt gammla jobb och berättade att jag ville komma tillbaka, dom blev jätte glada. Allt frid och fröjd så långt. Nästa samtal var till Chefen som jag har nu, berättade samma sak till henne, om sakerna som hänt och att på grund av det så kommer jag nog gå tillbaka till gammla jobbet. (hur stavas gammla/gamla). Det ville hon inte.. dom var så nöjda med mig, de ville ha mig kvar!! Nu vet jag varken ut eller in. Lönen skiljer med 4500kr. Det är mycket pengar!! Hur ska jag göra?! Hjälp mig. Välja det lugna trygga jobbet på hemtjänsten. Eller det tuffa tunga jobbet med mer lön på LVM-hemmet för missbrukare???

Suck!

I dag har jag fått lön så nu ska jag åka och köpa en symaskin!!!!!! Nice!! Sen ska jag åka och handla en present åt Sannna som fyllt år. Sen ska jag åka till mormor och kelda!

Ha det bra!
Puss!

PÅ SPRÅNG!

Japp, nu har jag ätit frukost, druckit kaffe, väkt Erik och duschat. Snart så ska jag åka till jobbet. Har en bra dag idag, trots att jag har varit vaken sen 07:00. har svårt att sova länge när det är ljust ute. Kvälls trött och morgon pigg det är jag!

image588

Mina internetnördar=)
image589
Ha en bra dag=)

tävla

Tänkte jag skulle vara med och tävla om fina smycken...Få chansen att kanske få något fint nytt vårsmycke.=)
Tävla du med.

http://bambi.bloggagratis.se/2008/03/15/572269-tavling-vinn-silversmycken-fran-katts-of-sweden/


Tjejsnack=)

Hello readers!

I dag har jag varit hem till Lisa och fikat och snackat tjejsnack. Såå mysigt.  Tycker om den kullan så mycket=)
Försöker övertala henne att köpa mitt svarta löshår och få färlänga hennes hår. Skulle blir så snyggt, vårsnyggt. Och köper hon det så kan jag med gott samvete fortsätta handla mer hår på tradera... hår budgeten för denna månad är mycket överskriden.=) Jag vill bli vårsnygg i håret!! Låt mig nu vinna nästa aktion på tradera... Hihi. vilka problem jag har.

Åh.. det är såå kallt. Jag fryser arselet av mig.. Men nu är det i alla fall en brasa på gång i vedspisen... snart ska det väl bli varmt här... snålFia vill inte höja tempen på värmepumpen för mycket heller. Är man gangsing så är man. =)

I går var det knas här hemma, men nu är det en mysig känsla i min kropp i vårat hus. "Bråka bör jag annars dör jag" Jag är en dramaqueen, En gnällspik, En subba, Jag är något som katten släpat in, Och jag är alldeles, alldeles underbar....=)

I dag på förmiddagen var katterna  polare, så söta mot varandra. Nu är det krig igen... jag tror att nykatten försöker para sig med Lovis... han attackerar liksom henne. Hoppar på henne.. antingen vill han leka eller............... pöka. Hur som helst så är dom våra gosisar. Vilka olika personligheter.


JAG FRYSER!

Latte=)

Håller på att brygger kaffe nu=) Ni vet hur gott det luktar när doften av nybrygt kaffe sprider sig. Jag blir liksom lycklig av den doften!!!!

I dag när jag kom hem hade mitt löshår kommit=) I love! Svart... denna gång.. Nu har jag köpt löshår tre gånger och det blir aldrig riktigt den färg jag vill ha=) hahaha... får fortsätta beställa!!
Men sen så hade det kommit ett litet paket till mig.... Åh... påskgodis från L och A. Dom är de bästa ju!
Tack så mycket!!!!!! Blev så glad.

Nu är kaffet klart=)

Grönt är skönt.

Nu är det snart påsk och allt ska vara GULT! Men nu är det så att jag har fastnat för färgen limegrönt. Så påskfärgen får bli LIMEGRÖNT hemma här=) Fick påskägg från jobbet i går. Namnnamn....Ska åka och lämna ett litet ägg till mormor i dag...men grejen är att jag har börjat "nallat" lite ur hennes godispåse=) Så hon får inte ett fullt ägg. Hihi...GOTTIT JUH! Godis och kaffe till frukost och en macka=)

Lovis är tvärsur på nykatten=( Morrar så fort han visar sig... vad ska vi göra??? Nykatten vill bara leka...

Jag ska jobba hela helgen, tjäna massor med pengar... Fia gillar!

NU ska jag städa lite och duscha.


 GLAD PÅSK!

Om jag vore till salu.

Och om jag vore en häst=)
Skulle annonsen se ut så här.

Sto till salu.

Snällt sto med bra psyke säljes till erfaren ryttare med stort tålamod.
Med mycket fina och mjuka rörelser.
Är mycket körd men aldrig riden.
Hoppar mycket bra men gillar inte att trava och galoppera.
Väldigt olydig i dressyr.
Säljes billigt på akut tidsbrist.
159cm  i mankhöjd.
75% trafiksäker,
Säljes till avel.


Skogspromenad

Solen sken och kinderna värmdes upp av värmen fån solen...
Så en vårpromenad i skogen var vad det stod på dagens schema=)

Fint här.


Igår var det en tråkig kväll... hade ju laddat upp på att få gå ut och ha kul... men som vanligt så lämnades det återbud=( Boring. Men jag mår i alla fall bra i dag=) Får ladda för att försöka komma ut om två helger i stället, för nästa helg då jobbar jag..
I dag ska jag hämta min nya parfym som sanna handlat åt mig på båten, så hoppas jag att mitt smink kommit som jag beställt från Oriflame. Nya grejer is the shit!!=) Love it!
Drömmer så mycket konstigt om nätterna... verkliga drömmar.... humm.... i går natt åkte jag och Sanna helikopter. Hihihi....
Har hunnit klar med min stick beställning i helgen, skönt=)

Hoppas ni har det gott!

Ensam hemma..

Japp, Erik är på Mässa i stockholm... Tycker om att få vara själv ibland. Sova så länge man kan, dricka sig mätt på kaffe till frukost. Shoppa massa på tradera=) Snart ska jag krypa ner i soffan och sticka, har fått en till bestälning=)
Senare ska jag åka till mormor och hunden=) På hemvägen ska jag åka förbi Sofia, nice.

Ojjoojjj vad jag har handlat på tradera idag, blir dyrt om jag vinner alla aktioner=) Hihi....Massa löshår och grejs...
Har fått hem två par jeans, så snygga...men icke de passade inte... så de har jag lagt ut på tradera.

I går var en spännande dag, hände mycket på jobbet, På kvällen så färgade jag håret och sen slappnade vi av med en öl till lets dance.. mysigt!

Undrar vad jag ska hitta på i kväll... är lite sugen på att gå ut, är bjuden på sexparty, är pank dock. Vill nog se melodifestivalen=) Ecke kommer väl hem till kvällen=)..

Nu ska jag njuta av ensamheten...

image577image578

Ha en bra lördag=)
kram!

I går...

i går var en dryg dag... dagen började med knas... och genomsurade hela dagen...
Men den vändes när jag kom hem efter dansen..... då hade min älsklig städat så fint. Och har var så varm och gó.
Vi mös ner oss i soffan och så på filmen "Fullpackad" med Robert Gustavsson... Så kul! Sen så vi på Greys Anatomi.. en helkväll i soffan.

Eriks syster har gjort en sån fin layout på min Kille. Snyggo!
Hoppas det är ok att jag snodde den och a den på min blogg?


IIgår nosade kattsen på varann  utan att fräsa... yes tänkte vi... nu är de polers...
Men icke... de bråkar än...
Suck.

LÄngtar till helgen.... vad det än blir så blir så blir det bra.

Nu måste jag putsa pälsen och fara till jobbet.
peace.

Frukost..

nyttig frukost... jummy!


I går var jag till djurås. Det var så mysigt. Promenad och lek med Kelda och fika med winerbröd med Mormor... mysigt!!!!! När jag blir stor =) då ska jag flytta tillbaka till gagnef igen...Men jag ska vänta med att bli stor lite till.

Kelda är himla bortskämd och får vara på köksbordet, JA vet vi borde skämmas=) Men hon är ju så liten och söt, och hon vill se ut. Så hon sitter på bordet och tittar ut...
Det är ju tur att hon är en liten terrier, så det inte var en stor labrabor som satt på bordet...
image570
Åh....!! Längtar hem...


 VÄRLDELS SÖTASTE!

image574
EN LITEN BILD FÖR ATT NI SKA FÅ SE HUR LILLA NYKATTEN ÄR
= Ingen katt. Eller?

image575
Jo det var en katt. Han gämmer sig överallt och rätt som det är hoppar han fram och skräms=)

 Så har tuffingen, jag gjort nya pulsvärmare=)

I dag är en bra dag...eller?

MÅNDAG, ledig.

Inte kan man väl förstöra sin lediga dag med att ringa till tandläkaren? NOPP! Ringer i morgon i stället=) Och det är nog lite bättre i dag...

Kissekissarna är narmare och närmare varandra för var dag. Fick till och med dem på samma bild i dag=)  Kissen gillar att ha ne seker från borden.... och Lovis blir jätte rädd när det rätt som det är åker ner en kopp, ett glas, en mobiltelfon eller något annat på golvet. Det låter liksom mycket mer här hemma nu=) Hahaha... han är en buse.

image566
image568

Ska snart göra mig i ordning och åka till djurås=) Saknar min vovve och mormor.
Synd att det är dåligt väder. Hade setat fint med en promenad i vårsol, men men... får bli en promenad i regn i stället=)

SA JAG ATT JAG ÄR LEDIG I DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss.

Tandvärkkkkkkkkkkkkkkkk.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
It hurts....

I morgonbitti rings det till tandläkaren..... varför ilar det så... vet att jag inte har något hål..... ajajajjjjjjj...

DAGENS TANKE: Vad är det för fel på min tand?
DAGENS KÄNSLA: Irriterad.
DAGENS MÅSTE: Jobba.
DAGENS ÖNSKAN: Vila och skratta.
DAGENS MAT: Tacos.
DAGENS DRYCK: Kaffe.
DAGENS UTSEENDE: Fuldag.
DAGENS HÅRDAG: Katastrof.
DAGENS ÄLSKLIG: Lovis och Kissen och Kelda.
DAGENS GRIS: Jag i egen hög person.

Citat.

LITA PÅ DIN INTUITON. OFTAS BYGGER DEN PÅ FAKTA SOM AKTIVERAS STRAX UNDER MEDVETANDENIVÅ.

Amatörshoppare=)

Hahahahaaa.... är tilbaka i Traderaträsket.. Men nu har jag sjunkit djupare i mitt missbruk. Nu bryr jag mig inte längre om att köpa rätt storlek. Hahahaa... Har vunnit en aktion på ett par asläckra baggy fornarina jeans, i storlek 29, haha.. jag har storlek 27. Dom var så snygga att jag fick lov att bjuda. Hahaha kommer inte att kunna ha dem ens=) Sen bjöd jag på en så fin brun skinnjacka... för liten. storlek 34 jag har 36=) Hihi... får se om jag vinner den aktionen=) Så vann jag en aktion på två baggy jeans till. LEE. I rätt storlek. Men dom passar väl säkert inte när de väl kommer. Baggybrallor är min grej. Taita kläder går bort. jag vill kunna andas och röra mig obegränsat. Hihi. Inte ofta den här tjejen sitter still, studsar runt som en studsboll.

Var ut och fotade i går. Mycket folk på bollan och s2, lite på flamman... Gick bra och det var kul.. Träffade så mycket trevliga människor.. kom fram några som sa att de hade koll på min blogg dagligen för att de tycker om den=) Tackar och bockar!!!! Så var det en kulla som från hodden som sa att hon sett min bilder jag tagit hon berömde mig för dem, Oh..yes, Fia gillar=) Tack!

Ska hoppa in i duschen snart, sen äta frulle se är det dags för jobbet igen...pust! Är ledig i morgon=)

Tandvärk och avbiten nagel.....jävla skit!

Take care.

LÖRDAG.

Hej hej..

I dag har jag åkt gocart. Det var SÅÅÅÅ kul. Vi var sex stycken som åkte. Jag vann inte=( Men jag kom inte sist heller=) Ni som inte har provat MÅSTE prova att köra gocart. Vill åka mer!!!!

I kväll så ska jag ut och fota, hoppas det blir kul.

Nästa helg funderar vi på att ha en liten fest... det skulle vara skoj.  Kommer ni om vi bjuder er?

Om jag vore en fågel skulle jag flyga hem till dig nu...


Det måste hända något i mitt liv nu...annars blir jag tokig... Undrar om man ska köpa sig något kanske...något dyrt=)

Ha en mysig lördag.


Mina änglar.

Här kommer min ängelhylla, som jag är sååå stolt över.

 Hyllan hör egentligen till våran tv-bänk. Men Erik har sågat och gjort om den lite så det blev en fin hylla man kan ha på väggen.

image564
Visst är han söt. Det går bättre och bättre dag för dag. Han utstrålar verkligen lek och bus.


Jag vill ha långt hår igen.
image561

Nu ska jag sticka lite=)
Ha en bra dag.
Kram.

Dags för att veta att man är kvinna igen..

Fan vad drygt det kan vara.... om några dagar är det över....Humöret försöker driva mig till vansinne.. det försöker kolla hur mycket jag pallar... känslorna svämmar över som.....det är som om mina känslor är ett hav som ska få plats i ett litermått=) Morr...

I dag har varit en jag vet att bra dag trots mitt lynniga humör. Vaknade tidigt och åkte och lämnade in bilen på verkstaden... ärligt talat så vet jag inte vad dom har gjort med bilen, men det kostade gratis och det var något med bromsarna... jag är sååååå bil- intresserad! Inte. Medans jag väntade på att bilen skulle bli klar så kikade jag och erik på en jätte bra film..."Butterfly on a udned(wheel)" Något sånt hette den.. den var så himla bra.  Efter det så åkte vi och åt en dagens på rommetravet. (gulachsoppa och pannkaka med massa sylt och grädd) Supergott!
Sen bar det iväg till Gagnef till mormor min och vovven... Åh vad ja saknar dom ibland.
I nu har Sanna nys åkt. Har fixat hennes hår och ögonbryn. Hon blev så snygg. Hon ska på kryssning i helgen och till sälen hela nästa vecka... LYLLO!
Erik har nyss åkt till jobbet också, så det är bara jag och missorna hemma..

Erik fixade så min "ängelhylla" kom upp i dag, den har stått i tvättstugan i två månader=) Men nu är det uppe och alla änglar i, det är sååå fint. Han är duktig på att fixa min karl. Ska lägga upp en bild på hyllan sen så ska ni få se hur fint det är=)

I helgen är det jobb och fotning som gäller. Och så gocart!! Jag ska vinna... full gas bara=)

Jag har magkatarr i dag, fått lov att tagit medicin... ajajaj...
När jag ändå sitter här och spyr ur mig lite galla så kan jag pasa på att gnälla över min rygg också. Jag måste ta mig i kragen och boka tid hos en massör. Har haft on i 5 månader nu...  När Bilen gick sönder då var jag minsan där redan dagen efter och fick den lagad.. vad säger man....


Tänker.

Tänker massa...massa...

Mitt liv rullar på. Men har inget att se fram i mot. Det är viktigt att ha något att se fram i mot. Men just nu så är det ganska tort allting. Vakna, jobba, äta, se på tv, sova... osv.... BORING!!

Jag vill gå ut och svänga mina lurrviga.... ut och dansa... och snacka skit... caoza lite=) Men nopp.... ingen som vill juh.. och att gå ut själv känns ju världelöst... kanske ska jag sätta ut en kontaktannons om partypolare sökes? Hihi..

Missorna håller på och fräser än på varandra, men det går bra.  Dom är så söta. Nykissen går ut nu... och än så länge så kommer han tillbaka hem igen.. han sitter så fint på trappen efter någon timme. Då ska han in och ha mat. Och han ska ha de PÅ en gång.. ! Lovis går som vanligt bara ut och luftar pälsen i några minuter sen vill damen in igen. Góing!

Måste åka till Ullared snart.

I helgen ska jag åka gocart... kul som tusan!

Dolly kommer till stockholm snart.. jag vill dit. Låten I will always love you med Dolly är fantastisk, den bästa!

KISSORNA.

Katterna, kattsen,

Än så länge gillar dom inte varandra så mycket... eller nykissen gillar inte lovis. Har fräser och och försöker se farlig ut så fort lovis kommer i närheten.. Men han är nog bara rädd. Lovis bryr sig inte så mycket. Nykatten är en riktig vilding..han är med högt än lågt=) Äter allt och leker med allt och har hittat utrymmen i dettta hus som vi inte visste fanns=) Han är störtskön.

Har haft en bra helg, syrran var här och sov över, vi åt tcos och såg på melodifestivalen. Så spelade vi spel. (skitsvårt) Jag gick och la mig jätte tidigt. Det är kul att träffa syss, det händer ju inte så ofta.

I går ringde mis söta vän efter hon läst min blogg. hon sa- "du vet Fia jag ska ju på kryssning i helgen, ska du ha det parfymen du skrivit om så kan jag köpa den åt dig"....yes!!!! Jag ska ha den!!! Billigare på taxfree.

Nu ska jag ta en låång dusch... sen ska jag åka till djurås och sen tillbaka till Borlänge för att träffa Jenny. Vi ska käka mat på kupolen. Hon har flyttat till borås så ska bli skoj att träffa henne...har inte träffat henne på.....herregud ett ÅR SÄKERT!

Här kommer lite bilder på Nykatten och min snygga sambo.
 Ha ha...Ja vad säger man=) Dom är lika. My love tyckte nykatten fick för mycket uppmärksamhet, gjorde då lika som han för att få uppmärksamhet=) haha..


Min snygga syster.

Snygg kille med snyggt halsband=) Fia gjort det!!!!

GODIS...denna skål fylldes på många gånger i helgen... Hellre fet och blek och lycklig!
Än smal och nyttig och olycklig
! Jag tycker inte att jag varken är fet eller blek, men är man tjej så ska det liksom höra till att man pratar och gnäller om sin kropp och vikt.=) Jag gillar min kropp, det är ju trots allt bara ett fodral att färda fram min själ i..Och det kunde ju ha varit värre...Skavanker har väl alla..

Dagens citat:
I kampen mellan klippan och forsen vinner alltid forsen.
Inte genom styrka men genom uthållighet.
H Jackson Brown.

I väntAns tider..

Har nyss vaknat...Sitter och dricker en kopp kaffe, men mjölken var slut så det är en svart kopp... Inte alls så gott!
Jag har lite ont i huvudet=( i dag med....

Men skitsamma! I dag kommer Systra mi och den nya katten!=) Åh... vad jag längtar. JAG HATAR ATT VÄNTA!

Ska plocka i hop lite nu. Så ska jag borsta Lovis så hon är snygg tills killen kommer..Jag märker på henne att hon anar oråd. Hon har väkt mig flera gnger i natt genom att kliva helt respektlöst på mig, gick på min kropp och på mitt hår, när jag vaknade och tittade på henne och frågade vad hon höl på mig. Mjaoade hon och la sig tätt intill och spann skithögt! SÖTIS!

Ikväll blir det tacos och melodifestivalen! Är ledig i tre dagar nu... lovley!

Take care!