Min snöprinsessa!!

Äntligen har snön kommit till Gagnef.. Vovven ochjag var ut på vinterpromenad idag=) När vi kom hem lekte vi med hennes favvopanda.. Herregud vilken söt hund jag har!!!!



I morse åkte adventljusstakarna upp, dom lyser så fint i fönstren nu.

Hade danslekton i dag... dom är så duktiga. Kommer nog ha en trevlig träningsvärk att se fram i mot i  morgon.



 En Kulla kom hit och tittade på MIN stuga=( Seperationsångest!! Hon Gillade den och flyttar in så småning om..


Nu ska jag duscha.... se på tv och sticka.. Love!

Det där idolträsket!

Men fy rutti!
I fredags så skulle jag och Erik se på Idol.. Vad händer: Jo en av deltagerna fick mindre röster och fick åka ut. Inget konstigt med det tycker jag.... men ack ack... PÅ tv fick dom det att låta som det var värsta katastrofen... herregud.. och vad är det för programledare dom har letat på som inte kan hålla sig för gråt. Pinsamt.
Alla tycker ju inte lika... jag tycker det var gött att Daniel åkte ut.. Han blev en diva så satans fort.. Jag tror det är det svenska folket har sett, tror inte alls att det handlar om att svenska folket har "glömt" att röstat.
Kapten Daniel Karlsson.... hahahahaha!!!


Varför skriver du om detta Sofia...?

Min lillasyster..

... var in på akuten i går, IGEN! Hon har åkt in massa gånger i år säkert 7-8 st. Hon hade halkat i går och något ledband i foten hade fått stryk... Aj aj...
Hon är världen goaste.
image434
Systrar


I dag ska vi åka in till Borlänge, jag och min karl.. men först ska vi gå ut i skogen med lilla kelda.
Lovis väkte oss i morse, hon var så söt.. vi brukar inte sova så länge så hon verkade orolig... hihi.. mjaoade massor och pussade på oss. Åh... my god I love Her!
image435
Blöt katt, Varit ute i regnet=)

Längtar tills flytten=)
Take care out there.

Mina värk.

Pjuo.. jag han klart med dom i helgen. Dom rosa är till en två åring, döskallen till en åttaåring.. hoppas de passar.
image433

Snart ska jag åka och jobba.. ska bara duscha, brygga mig kaffe och lite pyssel=)

I morgon ska jag träffa syrran, det ser jag fram i mot.... Vi ska göra en sak=) Hihiii... *hemlis*

Jag mår oföskämt bra just nu!!!!

Morgontåren den bästa är...

... av alla jordiska drycker... Kaffet!!

Sitter är och dricker morgon kaffe. Är ledig hela dagen och har inget inplanerat, så gött.  Ska snart sätta mig i soffan och se på tv och sticka, sen ska jag åka och handla, sen gå ut med hunden sen hem och göra brunch som det så fint heter till Erik. Han har jobbat  natt. Ska fixa bagetter med skinka, potatissallad och ost och tomat, juice och kaffe tänkte jag.. när han vaknar. Då blir han nog glad.

Så ska jag nog sl in lite julklappar.. gahaa!!

Vill prova mina nya grillor.

Fina va.

I går hade grannen fest. Det var massor med folk där. Säkert 20 st i det lilla huset. Jag gick över en stund, men sen lockade sängen och Lovis. Jag  känner ingen längtan till att partaja längre... är det ett ålderstecken...? Håller jag verkligen på att bli tant? Det känns som jag har funnit någon skön ro.... det är skönare att vara hemma=)

Måste berätta om min dröm.

Jag dömde för några nätter sen att min mamma kom fram och gav mig en bok. Jag kommer ihåg hur boken såg ut. Hon sa: läs den här boken, sen så försvann hon. Jag vaknade direkt. Då kom jag i håg vad boken hette, och tänkte jag MÅSTE komma i håg namnet på denna bok.... så somnade jag om. När jag vaknade hade jag såklart glömt bort namnet. Men jag kom i håg att kärkek och mod var med i titeln. Så jag gik in på adlibris och sökte på "kärlek mod" Då först av alla böcker kommer den upp, för jag kom i håg hur den så ut.. Gissa vad den hette!
KÄRLEKEN MELLAN MOR OCH DOTTER.

Skickade hon mig ett tecken att hon är med mig?
Fy fan vad jag saknar henne... Det är så mycket jag vill att hon skulle varit med om... Vill att hon skulle träffat Erik. Hon hade Gillat honom . Hon skulle sagt.. : Ni måste vara rädda om varandra. Jag hade velat haft henne med på min resa med mitt nya jobb, hon om någon hade kunnat hjälpt mig och gett mig råd och så... hon vet hur tungt det kan vara där.. hennes stöd hade betytt så mycket.
Hade velat visa henne Mitt och Eriks nya hem.. Hon hade tyckt att vad fan skulle vi dit och göra. Mitt ute i skogen=) Mamma var väldigt mörkrädd och gillade inte skog och natur lika mycket som jag.=) Jag hade velat haft henne på besök och setat och druckit kaffe och ätit bullar vid köksbordet där.... Pratat om saker jag inte kan prata med någon om..Jag vill tillhöra någon.. Jag skulle vilja kunna säga till någon att - "Jag och mamma ska åka och shoppa,"  eller "mamma var här och hjälpte mig med"... eller " det var mamma som ringde, hon ville bara höra hur det var och säga att hon älskar mig".
SUCK!
Jävla skit.



Börjat packa.

Gahaa... kan tiden gå fortare? Jag vill flytta nu. Känner mig klar och redo=) Vi får flytta in om en och en halv månad, med tre kartonger står redan färdigpackade=) Att vänta har aldrig varit min grej. HIhi.

Har nyss kommit hem från ett pass med barnen från teatern.. dom är så duktiga och söta. Och högljudda=)


Nyjobbet: Det går jätte bra och jag lär mig massor. Det är så klart massor med nya saker jag måste lära mig ganska fort och det tar alla mina krafter. Är sååå trött. Hela tiden.=( Jag trivs i alla fall himla bra.  Det är kul att åka till jobbet, och ännu bättre kommer det bli när resen till och från blir kortare. YES!! Vårt lilla hus är det mysigaste. Det kommer bli så himla mysigt att bo där. (hoppas vi) Hoppas Lovis kommer att trivas också. Men det jommer hon säkert, hon kommer ju ha en skog att utforska.

Saker vi måste handla till huset:
En sänggavel.
En bokhylla (kanske)
En tv bänk
En kökssoffa.

Jag fick ett par skridskor av Erik i dag.....!!!!!

Håller på och sticka pulsvärmare för fulla muggar.
Titta vad fina!


Ha en trevlig helg.

Tänka fel. Tänka rätt.

Jag sitter här och bestämmer mig för vilket puder jag ska köpa, Max factor eller isadora...
Och människor bor på gatan.
Jag är missnöjd med min frisyr i dag.
Och människor tappar sitt hår med cancerns sjukdom.
Jag spottade ut baconen i dag för den var seg.
Och barns svälter i Afrika.


Fredrik i "bunde söker fru" Är min och Eriks idol. WE ARE ON YOUR SIDE. LIlla vännen...



Stefan hälsar till mig.

Min kompis David hade äran att jobba med Stefan Sundström, som då passade på att hälsa till mig.

http://www.youtube.com/watch?v=ADHPvixLYmU

VI TOG HUSET!

Blandade känslor...

Spännande, roligt, sorgligt, nervöst, ångest....
Diskmaskin, tvättstuga, ett till rum, två verandor, större toalett, massa utrymmen, skog bakom huset,  2.2 mil närmare jobbet, större kyl och äntligen en FRYS!!!!

Kan bli bra=)

image428

Vilken helg..

Ojoj..jobbade i helgen, det blev lite knas...men till slut löste det sig... ibland är det som att jobba på dagis där=) Ännu jobbigare kan det vara när personalen man jobbar med, INTE JOBBAR! KÄnde mig ensam i helgen.

Jag och Erik håller på och bestämmer oss för  om vi ska hyra ett hus ute på landet i borlänge.. allt är perfekt där, nästan för perfekt... så vaför tvekar vi?  I dag måste vi bestämma oss!!!! My GOD!
Hur ska vi göra?

Har fått lite beställningar på pulsvärmare ska bli skoj.. ska börja i dag.. ska även sticka till en bäbis.. kulit! Rosa med röda hjärtan, kommer bli så sött. Så har jag fått en beställning till en grabb.. han ska ha en svart med en döskalle på.. cool!

I dag ska jag kanske bowla med erik.. kul! Jag är ledig i dag och i morgon... Massa med skönt.

Ska nog fota lite vinterbilder i dag... vackert ute.

Ha en bra dag..
Take care.

Mc donalds, tacopaj och leverpstej..

jag är ingen bra vegetarian...


Hej hej!

I går hade jag min sista dag på jobbet här hemma...  Det gick bra! Trodde jag skulle börja grina och så.. men det var nemasproblemas! Nu är jag klar för att ta tag i nyjobbet. Längtar och ser fram i mot det.
Jag köpte massa frukt som jag la i en korg och så tog Sanna hem massa fint papper från jobbet och så blev det en jättefin fruktkorg som jag gav mina x-arbetskompisar.

 gjorde också ett tack kort!

I dag är jag ledig, hör och häpna=) Nice!
Ska snart mysa ner mig i soffan och se på tv. Sen så ska jag dammsuga och damma, åka och promenara med doggen sen ska jag åka till borlänge, för jag och Erik ska kika på ett hus för ev att hyra. SPÄNNANDE!!!!!!! Jag vill åka nu...

Det snöar så otroligt mycket ute just nu, så här ser det ut utanför min dörr.




Jag vill rida häst! Skulle vara så mysigt.  Nej jag vill HA en häst! Hihi!!


Om en månad är det 2:a advent i dag...

Ha en bra dag.. det ska jag ha!
Kram.

En ängel...

.. en vacker liten ängel sittandes på en stor pärla fick jag av mina kursdelatagare!! Gulliga ni! Sista gången för dom och alla 9 eller 8 och en halv lärde sig att virka fina smycken! =) Måste vara en himla bra lärare! SKRYYYT! Hihi..

Önskelistan till lulafton är snart klar... jag lägger snart ut den här och jag förväntar mig så klart att få allt jag önskar mig!! Mohahahaa....

Så himla halt ute... fy! Måste åka fint nu ni som ska ut på vägarna... lova! Nyckeln till säkerhet i trafiken är.... AVSTÅND!
*överbeskyddande*

Ska hoppa in i duschen nu och smörja in ryggfan med linnement sen... 

I morgon ska jag jobba i Hedemora sedan danslektion....sedan handla lite och sen hem och stupa i säng...
Kul tjej!

I går sqrapade jag lite, i dag har jag knypplat och stickat och virkat med pärlor.. mycket ysslande nu. LoVE iT.

Be careful.

Att ta emot hjälp...

Kan vara svårt tycker jag. I dag gjorde jag det=) Jag är van att klara mig själv och göra allt själv.  I dag erbjöd sambon sig att byta däck på bilen. Det gör han nu... och jag lagar mat. Potatiskrocketer, kötbullar, grönsaksbiff till mig, och wook och beasås!!!! Ska bli så gott...
Har nästan dåligt samvete för att han jobbar med min bil... men men... himla manligt... I love him!



Jag såg en kotransport för några dagar sen=( Förmodligen var dom på väg mot slakt!"#¤%&/()! Fy!
Det var två stora släp med bara galler som fönster.... fatta vad kallt att åka med öppna fönster med bara galler nu... huggaligen. Chauffören pratade i mobiltelefonen och körde himla fort genom rondellen.. jag såg hur kalvarna åkte mot gallret... Vilken ångest för djuren...säkert luktade det lik där i också.... kallt och i rasande fart i kurvor och gupp.....
Jag grät nästan... då bestämde jag mig för att bli vegeterian!
Det går väl så där... åt leverpastej på mackan i dag... men annars så har jag nästan inte ätit kött på några dagar.
Tycker kött är gott men tycker så himla synd om djuren.
Det var bättre förr, då tog dom ut djuren på gården där de levt hela sitt liv, dom anade inget och blev skjutna på sin hemmaplan... jag tycker det var bättre. Än som nu...färdas i transport till döden.....!
Åh...

 Se så söt, dock en mjölkkossa....

 = Vegetarian.

P.s grönsaksbiff är lika gott som en fläskkotlett....

The man!


Coola killen....like!!!!

Kurbits!!!!!

Röda skor med kurbits, design Åsa WestlundÅh, vad vackra, jag vill ha!!!!! Gärna svarta, bruna eller vita!!!


Halsband!!!! Vill också ha!!! <En liten söting!


Sånna här fina har jag!!!!!


Jag älskar kurbits.. Kurbits kurbits kurbits kurbits=)


4 dagar kvar...

...bland blöjor, löständer och äckligt automat kaffe=)

Sedan börjar allvaret i Hedemora... nu ska jag se om mina vingar bär mig...
Klarar jag detta?

JAG BEHÖVER ETT BOENDE I HEDEMORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vet ni någor skyffe så hör av er.

Ryggen är katastrof i dag... skulle kunna betala dyrt för en bra massage... vad är det för fel?!

Är sugis på utgång i helgen... lisa, sanna tina...vill någon?? Vill fira mitt nya jobb juh...

Och så vill jag bowla...tusan vad kul det skulle vara..
Mycket vill jag...

Be carefull