Jag erkänner...

Jag är svartsjuk på er snygga brudar.
I morse när jag tittade mig i spegeln var det ingen vacker syn. Jag konstaterade snabbt- JAG ÄR FUL.  Inte bra att börja dagen så, för så har jag kännt mig hela dagen... ful... ni vet när huden är så där grådassig, håret är fult och hängit... kläderna sitter fel... nagelacket håller på och flagnar av, smink hjälper lite men känslan i ögonen strålar igenom. Jag var så ful att till och med kaffet smakade illa...jag var så ful att det inte ens var något bra på tv:n...så FUL att att till och med att min favvoskiva i bilen var dålig.... har ni haft sånna "fuldagar"?
Min svartsjuka bygger på dålig självkänsla, rädd att inte räcka till...inte duga...
Föresten vem är ful? Vem bestämmer vilken som är ful? Jag tycker nog inte att någon människa är ful...lite motbjudande kanske men inte ful... där i mot kan jag tycka att människor kan vara väligt vackra...

Nu är jag inte ful längre.....=) Jag har duschat, smörjt in mig med "brun utan sol" fikat med Sanna, trimmat min hund, promenerat. Och Erik säger att jag är vackraste tjejen han sett!! Både på utsidan och insidan. Och det är väl endå det viktigaste...Mina vänner gillar mig som jag är, mina djur verkar inte heller ta någon skada, jag vet att mormor tycker om mig och Erik älskar mig!!! Det är ju dom som får stå ut med mig=)
Det ska inte spela någon roll vad andra tycker... men endå så tror man att det spelar roll.
När jag tror att jag tycker illa om någon så beror det oftas på svartsjuka... jag är avundsjuk...

Så klart finns det människor jag tycker illa om som jag inte är avundsjuk på...grymma människor som gör djur eller barn illa.... orättvisa människor som tror dom är lite mer värda än andra...Jag är fan bra!

Tisdag morgon.

Jag har ont i ryggen i dag... va fan! vad är det för tok?
Det är så dålig kvallite på min kropp. Jag var nog inte med när Gud delade ut kroppsdelar... då var väl jag och klappade något gulligt djur eller stod och smygrökte vid någon buske...så jag fick bottenskrapet av kroppsrester.. För jag tycker att min kropp ömmar för tok för mycket för att vara 26 år..=)

Fy fan vad jag är rolig....

Så i dag ska jag ta en långprommis med Kelda.. Damsuga och till kvällningen ha kurs i pärlvikrning...ev, åka till Blge på Haloweenpartaj med massa teaterfolk=) Få se hur jag känner mig efter virkningen.

I går var jag och besiktatade mormors bil.. så var vi och shoppade..köpte så fina örhängen, tre par... jag älskar smycken och har en jätte stor vertygslåda som smyckeskrin=) Hi hi hi....

 Min nya frilla. Höstig va? Trivs jätte bra i den..

 Mina tärningar i min bil.

 Du och jag Kelda!!!!

Jag vill åka till ullared nu....

Ska nog smyga fram några tomtar i dag...=)
Må gott. Take care.

BILDER!


En lördagskväll med en nikon  är så skoj!
Ha en trevlig helg.
Ikväll blir det tv, ostbågar, raggisar och mys med sambon....

                                                                                      Lite kloka ord.

Om ditt hjärta nån gång brister laga det med

Karlssons klister

Kram!


Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dig i din frånvaro

Bättre ett ärligt nej än ett falskt ja


Those are for you Ann.

 Dålig bild men himla fina blir de=)

I går var lilla keldis här på besök, hon löpte amok i lilla stugan=) Men efter 9km promenad var hon lugn och trött.I dag var jag hon sjukgymnasten. En vårdtagare på jobbet föll på mig för tre veckor sen.. har haft ont i ryggen sedan dess. Men nu hoppas jag det blir bättre. Hade haft en låsning i brösryggen och  i lendryggen hade en kota hoppat snett. Så hade jag en muskelsträckning ovanför svanken. han klämde och tryckte, det knakade och brakade.. men nu känns det så "lätt" i ryggen... gör fortfarande lite ont men det är mycket bättre. Sedan så hade jag tydligen sne ryggrad...men det hade 9 av 10 kvinnor.
Nog om detta.

Är fortfarande på moln efter beskedet om nytt jobb. Ska bli så kul. Jippi jippi!
Någon som vet något litet hus eller stuga till uthyres i närheten av Borlänge/säter/hedemora??

I dag har jag sytt två vetekuddar.... och så håller jag på och stickar pulsvärmare åt Ann. Jag klippte också ut rabattkuponger som jag handlade med på konsum=) Tantvarning=)

Hihihi...
Må så gott.
Förändring sker!

Jippi!!!!!

Jag har fått ett nytt jobb! En heltidstjänst på Älvgårdensbehandlings hem i Hedemora.
Underbart!
Känns så himla skoj men samtidigt lite läskigt och spännande. Håller på och kikar på ett boende lite närmare nu. Hittar vi inget så får jag väl pendla ett tag. Börjar den 15 november. Yes!!
Kommer sakna hemtjänsten lite... i alla fall arbetskompisarna.. Men känner jag ganef kommun rätt så är nog chansen stor att man får hoppa in extra något pass, det vill jag.

Livet ler mot mig nu...
Allt är fint. Erik och jag har det bra. Djuren mår bra. Mormor mår bra. Vännerna mår bra. Jag mår bra!

Har startat upp två kurser i pärlvirkning... det är sååå kul...

Hoppas ni har det bra.

När får man klä julgranen?

Pullsisar.

image405

En beställning.
På hösten är det ett måste med pulsvärmare... Så mys!

Höstfrilla.

I dag har jag klippt mig.... page.. ca: 2,5 dm åkte av mitt långa hår. Men jag är nöjd. Så skönt och håret känns så friskt. =)

Nya frillan=)Erik sover middag för han ska jobba natt... JAG HAR SÅ TRÅKIGT!

Åh...

Börjar nog bli sjuk.. halsen gör ont och jag känner mig lite febrig..

Jag har redan två julklappar klara... yes! I år ska jag försöka vara ute i tid. En till Sanna och en till Lisa är klar. Blir ni nyfikna nu flickor. Mohahahahaa....hämden är ljuv. Nej inga ledtrådar får ni!!!!

Har stickat ett par lovikkavantar.


puss!

Stativ, Photoshop, Rättviksmarknad m.m.

Helgen började med att jag fick ett helt underbart stativ av älskligen. Ett stativ till min Bäbis Nikon. Åh.. vilka coola bilder jag har tagit nu.Här kommer lite bilder med jätte lång slutartid..Och så har jag lekt lite i photoshop med hjälp av Erik...
Inspiration Av cammen=)

Barnet i mig, ibland kan hon vara sur och grinig, rent av besvärlig.Inatt ska syster sova här.... nice.
Kram.

Fotosession med Tina.Värsta ego bilderna=) Himla fina tycker jag. Fotografen är fröken Cherin.
Åh vad söt hon är min hund... finns ingen sötare.Hösten är vacker.Jag kanske borde fundera på att skaffa bilddagbok i stället....hihi!

Sköt om er.

Musikvideon.

http://www.youtube.com/watch?v=CjMDbBRDglA


Se och kommentera sedan! Det är en order=)


Puss.

Så vacker!!

Se så vacker min mamma var.

image380

                                 Om ett liv vore en dag, så skulle vi ses i morgon.